Στο «Καλοκαίρι #Not» βγήκε σε ζωντανή σύνδεση από τη Σκόπελο ο Πρόδρομος Καθηνιώτης. Ο παίκτης που συμμετείχε στο πρώτο ελληνικό Big Borther και είχε φτάσει στον τελικό μαζί με τον «Τσάκα», μίλησε για πολλά, μεταξύ αυτών και για την επιστροφή του ριάλιτι μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν θα έχει και εκείνος κάποια συμμετοχή στο νέο Big Borther, το χαμόγελό του δεν πέρασε απαρατήρητο.

Συγκεκριμένα, ο Πρόδρομος είπε: «καλά κάνουν τα παιδιά και ξαναβγάζουν το Big Brother. Να κάνουμε και εμείς οι παλιοί λίγο επιτυχία! Να ξαναβγούμε και εμείς λίγο στην επιφάνεια! Όχι ότι δεν ήμασταν και δεν είμαστε, αλλά…».

Και πρόσθεσε: «Όταν βγαίνει κάτι το οποίο έχει μεγάλη επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια, αναμφίβολα θα έχει επιτυχία και τώρα πιστεύω».

Όσο για το αν θα συμμετέχει, εξήγησε: «Υπάρχουν κάποιες επαφές αλλά τίποτα δεν είναι σταθερό και σοβαρό… Επικοινωνήσαμε για το καινούργιο Big Brother, όχι για να μπω μέσα, αλλά να περάσω από εκεί να τους δω και να με δουν. Ούτε να ‘μαι στην επιτροπή με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Όλες οι επαφές έγιναν πριν τον κορονοϊό, μετά τον κορονοϊό δεν ξέρω τι γίνεται».

Και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω τι θα γίνει. Μπορεί και να γίνει μπορεί και να μην γίνει. Υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Δεν μπορώ να πω ποια είναι η πρόταση γιατί μετά δεν θα είναι έκπληξη. Κάτι, όμως, θα γίνει και αυτό το ξέρουν μόνο οι παραγωγοί του παιχνιδιού».