Η 7η αγωνιστική της Basket League έρχεται με σπουδαία παιχνίδια στα αθλητικά κανάλια της Nova! Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports τo Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 18:00 θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον αγώνα Τρίκαλα BC Aries – ΠΑΟΚ και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 16:00 το παιχνίδι Άρης – Παναθηναϊκός.

Στα Τρίκαλα η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους φίλους του μπάσκετ. Στο «Nick Gallis Hall» και στον σπουδαιότερο αγώνα της αγωνιστικής ο Άρης θα υποδεχτεί τον πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να επιδιώκουν να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων στα κανάλια Novasports:

Σάββατο 23/11 18:00 Τρίκαλα BC Aries – ΠΑΟΚ Novasports 3, σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ του Αποστόλη Τριανταφύλλου

Κυριακή 24/11 16:00 Άρης – Παναθηναϊκός, Novasports 3, σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου

Επίσης, οι φίλοι του μπάσκετ θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/bl-md7 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 7ης αγωνιστικής της Basket League.