Μια διαφορετική συνέντευξη, χαλαρή και χιουμοριστική, έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στις «Μύγες» της εκπομπής «The 2night show».

Οι «Μύγες» τον υποδέχτηκαν ντυμένοι με χλαμύδες και όπως ήταν αναμενόμενο τον ρώτησαν για το όνομά του. «Ο Άδωνις ήταν ο ημίθεος του έρωτα και εραστής της Αφροδίτης», τόνισε ο υπουργός και αποκάλυψε ότι οι γονείς του -και συγκεκριμένα ο πατέρας του- ήταν αυτός που επέλεξε το συγκεκριμένο όνομα.

«Σας είδαν και είπαν “να ένας Άδωνις;” είπαν οι Μύγες με τον υπουργό να απαντά: «Πράγματι, οι κοιλιακοί μου ήταν καλοσχηματισμένοι από την ώρα που γεννήθηκα».

«Πόσο μπουμπούκος αισθάνεστε;» ρωτήθηκε και εκείνος απάντησε «καθόλου», λέγοντας πως αυτή ήταν μια γλυκιά και όμορφη στιγμή της γυναίκας του.

Οι «Μύγες» βάλθηκαν ακόμα και να τον μετρήσουν με μεζούρα για να δουν αν ευσταθούν τα λεγόμενά του ότι είναι 1,77μ.!

Για τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου και το πώς την έκανε να τον ερωτευτεί ο υπουργός Ανάπτυξης είπε: «Με τα μαθήματα Αρχαίας Ιστορίας στην Ελληνική Αγωγή».

Στις ερωτήσεις για την Κατερίνα Καινούργιου, τον Νίκο Μουτσινά, τον Snik και το My Style Rocks ο Άδωνις Γεωργιάδης ήξερε μόνο την παρουσιάστρια του διαγωνισμού μόδας Κατερίνα Στικούδη.

Οι «Μύγες» τον ρώτησαν επίσης ποιον γλύφει περισσότερο, τον Σαμαρά ή τον Μητσοτάκη. «Δεν γλύφω καθόλου, απλά λέω τη γνώμη μου» απάντησε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ακόμα ότι θα προτιμούσε να χάσει τη φωνή του παρά να γίνει δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα. «Η φωνή μου είναι φανταστική!» ανέφερε συγκεκριμένα.

Τέλος οι «Μύγες» του ζήτησαν να τους δείξει την τεχνική του στο τηλεμάρκετινγκ. Εκείνος κράτησε ένα αρχαίο κράνος και τους έκανε επίδειξη!