Πρεμιέρα κάνει αύριο το βράδυ στις 23.45 η Νέα Γερμανού. Η παρουσιάστρια στη νέα της εκπομπή με τίτλο «Η Γερμανού ξανάρχεται» θα φιλοξενήσει ως πρώτους καλεσμένους τους «Άντρες έτοιμους για όλα».

Στην ανακοίνωσή του το κανάλι του Αμαρουσίου αναφέρει ότι πρόσωπα αγαπητά, δημοφιλή, πετυχημένα, θα πρωταγωνιστήσουν στο καινούργιο talk show… και θα «κλέψουν» τις εντυπώσεις, σε μια εκπομπή γεμάτη εκπλήξεις, χιούμορ, άγνωστες ιστορίες, «πιπεράτες» ερωτήσεις, αποκαλυπτικές απαντήσεις αλλά και συγκίνηση.

Η Ναταλία Γερμανού προσκαλεί στο στούντιο κάθε φορά κι έναν celebrity, ο οποίος θα πρέπει να «επιβιώσει» από τις δοκιμασίες και τις εκπλήξεις που τον περιμένουν στο πλατό. Πόσα μπορεί να εξομολογηθεί ένας star σε μια φίλη του, μπροστά στην κάμερα; Η απάντηση είναι… όσα δεν φαντάζεστε! Αφού η παρουσιάστρια με εύθυμο, χιουμοριστικό, τρυφερό αλλά και καυστικό τρόπο, θα προσεγγίζει άγνωστες πτυχές της ζωής της διασημότητας που θα φιλοξενεί, χωρίς να «χαρίζεται»… γιατί σε αυτή την εκπομπή, καμία κουβέντα δεν θα λήγει αν δεν βγαίνει στο φως και μια «ζουμερή» αποκάλυψη.

Η Γερμανού θα περάσει από «ιερά εξέταση» τους Κώστα Κόκλα, Θανάση Ευθυμιάδη, Κώστα Ευρυπιώτη, Γιάννη Τσιμιτσέλη και Μάνο Ιωάννου, που είναι οι πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης «Άντρες έτοιμοι για όλα» που ανεβαίνει για δεύτερη σεζόν στο θέατρο Λαμπέτη.