Οι εκτός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου για την 2η αγωνιστική του Eurocup είναι στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης – Πανιώνιος και Άλμπα Φέχερβαρ – ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ.

Στην Αγία Πετρούπολη ο Πανιώνιος δοκιμάζεται απέναντι στην Σπαρτάκ. Οι «κυανέρυθροι» ανεβασμένη ψυχολογία μετά την νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Ραντνίσκι θα επιδιώξουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους στον 8ο όμιλο. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα καλυφθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη.

Στο άλλο ματς, ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολο έργο στην Ουγγαρία κόντρα στην Άλμπα Φέχερβαρ. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά ο οποίος μπήκε με το δεξί στην διοργάνωση έπειτα από τη νίκη απέναντι στην Μπουντούσνοστ, θα προσπαθήσει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα καλυφθεί από το Novasports Highlights σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή.