Έκλεψε τις εντυπώσεις η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Dancing with The Stars 4 που πραγματοποιήθηκε χθες στον ΑΝΤ1.

Η Δούκισσα Νομικού, η κριτική επιτροπή, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και οι 14 διαγωνιζόμενοι αναδείχθηκαν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στο χώρο της τηλεθέασης, αφού το σόου τερμάτισε πρώτο σε όλα τα κοινά.

Όπως αποτυπώνεται και στον παρακάτω πίνακα, στο κοινό 15-44 επικράτησε με 24 περίπου μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι. Εξίσου μεγάλη ήταν και η διαφορά στις γυναίκες 15-24, καθώς το συγκεκριμένο κοινό έδωσε στον ΑΝΤ1 προβάδισμα 34 μονάδων.

Ο τηλεθεατές έδωσαν ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά στην πρεμιέρα του προγράμματος σε όλα τα κοινά.

Πιο συγκεκριμένα: στο σύνολο του κοινού έφτασε το 40% με περίπου 1.600.000 τηλεθεατές να παρακολουθούν κατά μέσο όρο την πρεμιέρα. Το δυναμικό κοινό 15-44 παρακολούθησε το show σε ποσοστό 39,3% και το κοινό 15-24 σημείωσε 45,7%. Ιδιαίτερη απήχηση είχε στα γυναικεία κοινά. Στις γυναίκες 15-44 σημείωσε 47,1% και στο γυναίκειο κοινό 15-24 ξεπέρασε το 50,8%.

Το αγαπημένο show, έκανε τη διαφορά και στα Social Media! Με χιλιάδες mentions όπως αποτυπώνεται παρακάτω, αναδείχτηκε 1ο Trending topic ημέρας και 2ο Trending topic των τελευταίων 7 ημερών.

Ραντεβού στον ΑΝΤ1 την ερχομένη Κυριακή στις 21:15 για το 2ο live και την 1η αποχώρηση… αλλά και μια μεγάλη έκπληξη: τους CIRQUE DU SOLEIL σ’ ένα συναρπαστικό χορευτικό act στη σκηνή του DANCING WITH THE STARS! Ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα καλλιτεχνών παγκοσμίως, θα πραγματοποιήσει μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση και θα παρουσιάσει αποσπάσματα από τη μεγαλειώδη παράστασή του «DRALION», την οποία το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από 29 Οκτωβρίου έως – 3 Νοεμβρίου στο Ο.Α.Κ.Α. Πρόκειται για μια παράσταση που αψηφά τους φυσικούς νόμους και υπόσχεται μία ακόμη συναρπαστική σκηνική εμπειρία, που θα λατρέψουν θεατές κάθε ηλικίας.

Το δημοφιλές show του ΑΝΤ1, όπως κάθε φορά, στηρίζει τον Μη Κερδοσκοπικό Φιλανθρωπικό Οργανισμό «MAKE A WISH», Ελλάδος.