Ο δρόμος για το Final Four του Λονδίνου στην Euroleague περνάει πρώτα από την φάση των play offs και τα κανάλια Novasports ετοιμάζονται να καλύψουν τις συναρπαστικές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές και του Παναθηναϊκού, με την Μπαρτσελόνα, αλλά και τους αγώνες των υπόλοιπων ομάδων.

Τη Τρίτη 9 Απριλίου από το Novasports 2 θα προβληθεί στις 23.00 η εκπομπή «Super Euroleague» σε παρουσίαση του Γιώργου Συρίγου, με τον Φίλιππο Συρίγο, μεταφέρει το ρεπορτάζ από τον αγώνα του Παναθηναϊκού στην Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ενώ καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 21.00 το Novasports 3 θα μεταδώσει από το ΣΕΦ τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Τη σκυτάλη παίρνει ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη 11 Απριλίου, για τη δεύτερη «μάχη» κόντρα στην Μπαρτσελόνα, σε ένα ματς που θα καλυφθεί ζωντανά από το Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 21.45.

Τέλος την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 24.00 στην εκπομπή «Super Euroleague» που θα προβληθεί από το Novasports 3 θα υπάρχει εκτενές ρεπορτάζ από τον Δημήτρη Καρύδα για τον δεύτερο αγώνα του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων των καναλιών Novasports στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει ως εξής:

1η αγωνιστική
Τρίτη 09/04
• 23.00 Super Euroleague από το NS2 σε παρουσίαση του Γιώργου Συρίγου – Ρεπορτάζ για τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός από τον Φίλιππο Συρίγο – Καλεσμένος θα είναι ο προπονητής του Πανιωνίου Γιάννης Σφαιρόπουλος

Τετάρτη 10/04
• 19.00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Κάχα Λαμποράλ από το NS2 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη
• 21.00 Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές από το NS3 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Νικήτα Αυγουλή
• 21.45 Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι Ελέκτρα από το NS4 σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη
• 23.00 Super Euroleague από το NS3 σε παρουσίαση του Γιώργου Συρίγου

2η αγωνιστική
Πέμπτη 11/4
• 21.45 Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Φίλιππου Συρίγου

Η εκπομπή «Super Euroleague» σε παρουσίαση του Γιώργου Συρίγου θα προβληθεί αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός, από το NS2

Παρασκευή 12/4
• 19.00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Κάχα Λαμποράλ από το NS1 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη
• 21.45 Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι Ελέκτρα από το NS3 σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη
• 24.00 Super Euroleague σε παρουσίαση του Γιώργου και του Φίλιππου Συρίγου

O αγώνας ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Κάχα Λαμποράλ στις 12/04 θα προβληθεί απευθείας στην WEB TV στο www.novasports.gr.