Το Champions League, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, λίγο πριν την ημιτελική φάση, ετοιμάζεται για τους αγώνες ρεβάνς των προημιτελικών και οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία το διήμερο 9-10 Απριλίου να απολαύσουν σε αποκλειστικότητα και σε High Definition τα παιχνίδια Γαλατασαράι – Ρεάλ Μαδρίτης, Ντόρτμουντ – Μάλαγα και Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν.

Στην Τουρκία η Γαλατασαράι έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την ήττα με 3-0 στην Ισπανία, ενώ στην Γερμανία η Ντόρτμουντ θα υποδεχτεί την Μάλαγα στην ρεβάνς το 0-0 του «Λα Ροσαλέδα». Στο «Καμπ Νου» η Μπαρτσελόνα περιμένει την Παρί Σεν Ζερμέν με τις δύο ομάδες να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς έπειτα από το 2-2 στο «Παρκ ντε Πρενς».

Αναλυτικά την Τρίτη 09/04 οι μεταδόσεις των καναλιών Novasports έχουν ως εξής:

• 21.45 Γαλατασαράι – Ρεάλ Μαδρίτης το NS1/NS1HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

• 21.45 Ντόρτμουντ – Μάλαγα από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου

Την Τετάρτη 10/04 θα μεταδοθεί το εξής ματς:

• 21.45 Μπαρτσελόνα – Παρί Ζεν Ζερμέν από το NS1/NS1HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

Ο αγώνας Γιουβέντους – Μπάγερν διεξάγεται τη Τετάρτη 10 Απριλίου και θα μεταδοθεί μόνο σε μαγνητοσκόπηση την Παρασκευή 12/04 στις 22.00 από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.

Champions Live

Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, την Τρίτη 09/04 και την Τετάρτη 10/04, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα όλα τα στιγμιότυπα της αγωνιστικής ημέρας στην εκπομπή «Champions Live» από το Novasports1 με τον Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, αλλά και το σχόλιο για τους αγώνες από την πιο έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα.

Το Champions League στο novasports.gr

Επίσης αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, οι επισκέπτες του novasports.gr θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από την Web TV τα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια Γαλατασαράι – Ρεάλ Μαδρίτης, Ντόρτμουντ – Μάλαγα και Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν.

Η κλήρωση του Champions League και του Europa League στα κανάλια Novasports

Τη Παρασκευή 12/04 στις 13.00 το Novasports1 & Novasports1HD θα μεταδώσει απευθείας από τη Νιόν της Ελβετίας τη κλήρωση για την ημιτελική φάση του Champions League. Στις 13.30 θα ακολουθήσει η κλήρωση για τα προημιτελικά του Europa League και πάλι το Novasports1 & Novasports1HD θα καλύψει απευθείας την διαδικασία από την ελβετική πόλη. Στην παρουσίαση θα είναι ο Δημήτρης Τσακίρης.