Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες του ΑΝΤ1 για την πρεμιέρα, στις 14 Απριλίου, του νέου σόου «Your Face Sounds Familiar».

Πρόκειται για το νέο πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου.

Οι διάσημοι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθούν μέσα από το styling, τη σκηνική τους παρουσία, την κινησιολογία τους και βέβαια τις φωνητικές τους ικανότητες, να ενσαρκώνουν κάθε φορά έναν διαφορετικό star της παγκόσμιας, αλλά και της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Τις επιδόσεις των διαγωνιζόμενων θα αξιολογεί μια τετραμελής κριτική επιτροπή, το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες!

Σε κάθε live δεν θα υπάρχει αποχώρηση και νικητής θα αναδειχτεί εκείνος που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία συνολικά μέσα από τα 12 live.

Στο τέλος του κάθε live o διαγωνιζόμενος με την υψηλότερη βαθμολογία θα διαθέσει τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του.

Στην κριτική επιτροπή θα βρίσκονται ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο Γεράσιμος Γεννατάς, η Μπέσυ Μάλφα και η Κατερίνα Γκαγκάκη ενώ οι 10 επώνυμοι συμμετέχοντες είναι οι Μαντώ, Θανάσης Αλευράς, Άντα Λιβιτσάνου, Κρυσταλλία, Θωμαή Απέργη, Νίκος Γκάνος, Σύλβια Δελικούρα, Κρατερός Κατσούλης, Κωνσταντίνος Καζάκος και Κώστας Μαρτάκης.