Το Europa League έρχεται δυναμικά στα αθλητικά κανάλια της Nova και οι συνδρομητές της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας στην Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε αποκλειστικότητα και σε High Definition τους πρώτους αγώνες για την φάση των «16» του θεσμού.

Στο πρόγραμμα δεσπόζει η γερμανοιταλική «μάχη» της Στουτγάρδης με την Λάτσιο, σε μια αναμέτρηση ανοιχτή σε κάθε αποτέλεσμα, με τους «λατσιάλι» να βρίσκουν μπροστά τους και πάλι Γερμανούς, όπως στην φάση των «32», όταν και απέκλεισαν την Γκλάντμπαχ.

Στα υπόλοιπα ζευγάρια η Μπενφίκα θα υποδεχθεί στο «Ντα Λουζ» την Μπορντό, ενώ η Στεάουα στο Βουκουρέστι θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι. Η Λεβάντε θα αναμετρηθεί με την Ρουμπίν Καζάν, με τους Ρώσους να θέλουν να αποκλείσουν άλλη μια ισπανική ομάδα, όπως έκαναν με την κάτοχο του τροπαίου Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Βασιλεία θα υποδεχθεί την Ζενίτ σε ένα ματς ιδιαίτερα αμφίρροπο, ενώ η Ανζί, μετά την Λίβερπουλ θα βρει στο δρόμο της άλλη μια αγγλική ομάδα, καθώς θα κοντραριστεί με την Νιουκάστλ και τέλος η Βικτόρια Πλζεν θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Φενερμπαχτσέ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των απευθείας μεταδόσεων της Nova τη Πέμπτη 07/03 έχει ως εξής:

• 19.00 Ανζί – Νιουκάστλ από το NS7 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη
• 20.00 Στουτγάρδη – Λάτσιο από το ΝS1/NS1HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου
• 20.00 Στεάουα – Τσέλσι από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη
• 22.05 Μπενφίκα – Μπορντό από το NS1/NS1HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη
• 22.05 Λεβάντε – Ρουμπίν Καζάν από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα
• 22.05 Βασιλεία – Ζενίτ από το NS7 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου
Ο παρακάτω αγώνας του Europa League θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση:

• 24.00 Βικτόρια Πλζεν – Φενερμπαχτσέ από το NS2 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

Ο αγώνας Τότεναμ-Ίντερ θα μεταδοθεί μόνο σε μαγνητοσκόπηση το Σάββατο 09/03 στις 13.00 από το NS2 σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη.

Oι εκπομπές της Nova για τo Europa League!

• 19.50 Αγώνες Λεπτό προς Λεπτό – NS4

Μέσα από ζωντανές συνδέσεις, παρακολουθήστε όλα τα παιχνίδια που διεξάγονται στο πλαίσιο του UEFA Europa League. Απολαύστε πλούσια αγωνιστική δράση «Λεπτό προς λεπτό» με τον Τάκη Κουλουμπή και την Λίλα Κουντουριώτη.

• «Europa League Live» – NS1/NS1HD

Με τη λήξη των αγώνων τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος που παρουσιάζει τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις όλων των αγώνων.