Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Τρίτη. Ο Κρίστιαν και η Αναστάζια παντρεύονται, αλλά ο πρώην εργοδότης της τελευταίας εισβάλλει στη ζωή τους με απρόσμενο τρόπο. Στη «Μαγική Πόλη» του Μαϊάμι η μαφία και οι εκβιασμοί συνυπάρχουν με μια αστραφτερή ζωή γεμάτη ίντριγκες και πάθη. Λίγο μετά οι κορυφαίοι τενίστες αγωνίζονται στο Wimbledon και ένας πρώην εκτελεστής αναγκάζεται να γυρίσει στα παλιά όταν απαγάγουν την κόρη του. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Fifty Shades Freed

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Τζέιμς Φόλεϊ Πρωταγωνιστούν: Ντακότα Τζόνσον, Τζέιμι Ντόρναν, Κιμ Μπέισινγκερ, Άριελ Κέμπελ Διάρκεια: 105′

[sidequote] Απόλαυσε στο Vodafone TV τη ταινία Fifty Shades Freed[/sidequote] Ο Κρίστιαν Γκρέι και η Αναστάζια Στιλ επιτέλους παντρεύονται, με την Άνα να προσπαθεί να μάθει να ζει πολυτελώς, διατηρώντας συνάμα την ανεξαρτησία και την αυτονομία της και τον Κρίστιαν να προσπαθεί να απελευθερωθεί από όλα όσα τον στοιχειώνουν. Όμως, το happy end της δεύτερης ταινίας ξαφνικά ανατρέπεται και πολύ σύντομα το όνειρο γίνεται εφιάλτης. Ο πρώην εργοδότης της Αναστάζια διψά για εκδίκηση και το παρελθόν του Κρίστιαν απειλεί τη γεμάτη πάθος σχέση τους…

Magic City

Vodafone TV on demand Δες όλα τα επεισόδια και όλους τους κύκλους της σειράς από τον 1ο μέχρι και τον 2ο στο Vodafone TV όποτε εσύ θέλεις! Σκηνοθεσία: Μαρκ Τσέρι Πρωταγωνιστούν: Μάθιου Πέρι, Τόμας Λένον djgvspdojp [sidequote] Παρακολουθήστε από το Vodafone TV όλους τους κύκλους και όλα τα επεισόδια των καλύτερων σειρών [/sidequote] Μαϊάμι, 1959, είναι μια ταραχώδης εποχή, αλλά το Μαϊάμι Beach αποτελεί το ιδανικό μέρος για να βρίσκεται κάποιος, καθώς όλα συμβαίνουν εκεί. Οι Κένεντι, η μαφία και η CIA κατέχουν το δικό τους χώρο στο Μαϊάμι Beach και ο Ike «βασιλεύει» στο ρετρό και γκλάμουρ μικρόκοσμο του πολυτελούς Miramar Playa Hotel. Τα πάντα όμως έχουν το τίμημα τους. Για να χρηματοδοτήσει το όνειρο του, ο Ike έχει «πουλήσει την ψυχή του» στο αφεντικό της μαφίας «Χασάπη», Ben Diamond. H σύζυγος του Ike, Vera, πρώην χορεύτρια και τα τρία παιδιά του πιστεύουν ότι είναι ένας έντιμος και αξιοσέβαστος άνθρωπος, αλλά δυστυχώς ο ίδιος δεν μπορεί να «σπάσει» το συμβόλαιο του με τον διάβολο. Η αστραφτερή ζωή του είναι ένα μεγάλο ψέμα.

Wimbledon

Παρακολούθησε ζωντανά τους αγώνες μέσω του Vodafone TV στο Novasports 1HD, Novasports 2HD και Novasports 3HD από τις 13:30 s372900823 Το ιστορικό Grand Slam του Γουίμπλεντον συνεχίζεται με τους κορυφαίους τενίστες του κόσμου να αγωνίζονται για το τρόπαιο.

The Prince

Star, 22:00 Σκηνοθεσία: Μπράιαν Μίλερ Πρωταγωνιστούν: Μπρους Γουίλις, Τζέισον Πάτρικ, Τζον Κιούζακ, Κέρτις “50 Cent” Τζάκσον, Τζία Μαντένια Διάρκεια: 84′ fpojsdpo Ο Πολ είναι μηχανικός αυτοκινήτων και ζει σε μια μικρή πόλη στην πολιτεία του Μισισιπή. Η κόρη του Μπεθ σπουδάζει σε άλλη πόλη αλλά λίγες μέρες πριν επιστρέψει στο πατρικό της, ο Πολ χάνει κάθε επικοινωνία με την κόρη του. Ανήσυχος αποφασίζει να πάει να τη βρει και σύντομα διαπιστώνει πως έχει μπλέξει στο κύκλωμα ενός μεγαλέμπορου ναρκωτικών. Ο Πολ όμως έχει το δικό του σκοτεινό παρελθόν καθώς υπήρξε ένα εκτελεστής, που αποσύρθηκε πριν από 20 χρόνια όταν αντί να σκοτώσει τον Ομάρ, σκότωσε την οικογένειά του… Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!