Η Μαρί Κυριακού και η εκπομπή «Με Αγάπη», βρίσκονται πάντα δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Με το βλέμμα στραμμένο στις ευπαθείς ομάδες, αποδεικνύουν κάθε φορά, την αξία της δικής μας στήριξης. Ακόμα, μας ενημερώνουν για πράξεις αγάπης, που στόχο έχουν τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΑΝΑΔΑΣΩΤΩΝ

Τη Δευτέρα 14 Μαΐου η Μαρί Κυριακού, μας ενημερώνει για το «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΑΝΑΔΑΣΩΤΩΝ». Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εθελοντική οργάνωση Πολιτικής Προστασίας στη χώρα μας, η οποία προσφέρει συμπληρωματικό έργο στις Κρατικές Υπηρεσίες στον τομέα πυρόσβεσης – διάσωσης και φυσικών καταστροφών.

ΔΕΣΜΟΣ
Την Τρίτη 15 Μαΐου η Μαρί Κυριακού, μας παρουσιάζει τον «ΔΕΣΜΟ». Μια ομάδα νέων ανθρώπων, που στόχο έχουν να καλύψουν τις ανάγκες ευπαθών ομάδων και ατόμων μέσα από την αξιοποίηση πλεονάσματος.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΟΝΓΚΟ
Σε μια άλλη ήπειρο υπάρχουν παιδιά που κινδυνεύουν από ασθένειες και παιδιά που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει η λέξη «σχολείο». Η εκπομπή «Με Αγάπη» μας παρουσιάζει το έργο του Αγιορείτη Ιερομόναχου Αρχιτέκτονα, πατέρα Θεολόγου στο Κονγκό, την Τετάρτη 16 Μαΐου στις 12:50.

ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Η εκπομπή «Με Αγάπη» μας πληροφορεί για το «ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» στη Θεσσαλονίκη, που καλύπτει τις βασικές ανάγκες, αλλά και τη διαπαιδαγώγηση παιδιών Βρεφικής, Νηπιακής, Προσχολικής και Σχολικής ηλικίας. Περισσότερα θα μάθουμε την Πέμπτη 17 Μαΐου στον ΑΝΤ1!

PRAKSIS ΖΩΗΣ

Την Παρασκευή 18 Μαΐου η εκπομπή «Με Αγάπη» μας ενημερώνει για την οργάνωση «PRAKSIS» που δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα. Αποστολή της είναι η δημιουργία και η εφαρμογή προγραμμάτων ανθρωπιστικής και ιατρικής δράσης, με απώτερο σκοπό την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού των ευπαθών ομάδων.