Η Μαρί Κυριακού και η εκπομπή «Με Αγάπη», βρίσκονται με κάθε τρόπο, δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Με το βλέμμα στραμμένο στις ευπαθείς ομάδες, έχουν πάντα μια μεγάλη αγκαλιά «Με Αγάπη» κι ένα ζεστό χαμόγελο υποστήριξης για όλους.

Ακόμα, σημαντικές πληροφορίες και ενδιαφέρουσες λύσεις απαρτίζουν, κάθε εβδομάδα, τη θεματολογία της εκπομπής.

«Γιατροί του Κόσμου»

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου
Μέσα σ’ ένα δυσμενές οικονομικά κλίμα, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που επιλέγουν να βοηθήσουν τον διπλανό τους… με όποιον τρόπο μπορούν! Η Μαρί Κυριακού, μας ενημερώνει για τους «Γιατρούς του Κόσμου Ελλάδας», οι οποίοι μέσα από τα Πολυϊατρεία τους, παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες σε χιλιάδες ανασφάλιστους συμπολίτες μας.

Οι «επισκέψεις» των παιδιών στην κρεβατοκάμαρα των γονιών τους
Τρίτη 13 Δεκεμβρίου
Η εκπομπή «Με Αγάπη», μας μιλάει για τις απρόσμενες «επισκέψεις» των παιδιών στην κρεβατοκάμαρα των γονιών τους, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επιπλέον, μας ενημερώνει για το πώς μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε.

Στήριξη στα παιδιά με νοητική υστέρηση
Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου
Η εκπομπή «Με Αγάπη» μας παρουσιάζει το «Σικιαρίδειο Ίδρυμα», ένα Κέντρο «Ανοιχτής Φροντίδας», για την κατάρτιση παιδιών και νέων με νοητική υστέρηση και μαθησιακές δυσκολίες.

«Εθνική Γλυπτοθήκη»
Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου
Η εκπομπή «Με Αγάπη» μας πληροφορεί για την «Εθνική Γλυπτοθήκη», που μας «φέρνει σε επαφή» με κάποια από τα σημαντικότερα έργα της γλυπτικής τέχνης.

Περιβαλλοντική εκστρατεία
Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου
Η Μαρί Κυριακού, μας ενημερώνει για την περιβαλλοντική εκστρατεία ευαισθητοποίησης των εφήβων «Ecomobility», της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Ecocity», που βασίζεται στην αυτενέργεια των εφήβων, στην εθελοντική προσφορά και στην ενεργή συμμετοχή τους για εξεύρεση λύσεων στα περιβαλλοντικά προβλήματα των μεγάλων πόλεων.