Αφού έβαλαν βαθιά το μαχαίρι στο κόστος προγράμματος για τη σεζόν 2011-2012 και εξασκήθηκαν σε περικοπές δημιουργικής λογιστικής, ο Πέτρος Μπούτος και η ομάδα του κατέληξαν στον βασικό κορμό του νέου προγράμματος.

Σύμφωνα με την Espresso, οι ιθύνοντες του καναλιού επιμένουν πως και η νέα χρονιά πρέπει να έχει απ’ όλα. Κι όμως, το πετυχημένο «Πρωινό mou» δεν γνωρίζει ακόμη το μέλλον του. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, το πλέον πετυχημένο δίδυμο παρουσιαστών αυτήν τη σεζόν, ξέρει προφορικά ότι το Mega θέλει να συνεχίσουν.

Αλλά υπάρχουν προϋποθέσεις. Το budget της εκπομπής πρέπει να μειωθεί, το ίδιο και οι αμοιβές. Θα το αποδεχθούν;

Το κανάλι θέλει το πετυχημένο «Just the 2 of us» από τον Νοέμβριο. Πληροφορίες όμως λένε πως το σχέδιο πάγωσε πάλι και ο Γιώργος Καπουτζίδης βρίσκεται σε αναμονή.

Μετά το «Mega star» που κατέβασε οριστικά αυλαία, και η εκπομπή «Traction» του Κώστα Στεφανή ενημερώθηκε πως δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

Σοκ και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος το πιθανότερο είναι να δει το σόου του μετά τον Ιανουάριο του 2012!

Και όπως όλα δείχνουν, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στα γυρίσματα της σειράς «Με λένε Βαγγέλη», θα μπει στο συρτάρι μέχρι την άνοιξη της επόμενης χρονιάς.