Τη ζωή τεσσάρων αδελφών με τις χιουμοριστικές αλλά και τις πικρές της στιγμές μας δείχνει η νέα σειρά του Connx tv «Ρarenthood» που κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαΐου στις 21.00 στο Universal Channel. Τo επόμενα επεισόδια (13 συνολικά) θα μεταδίδονται κάθε Τετάρτη, ίδια ώρα, για όλο τον Ιούνιο – Ιούλιο και έως τα μέσα Αυγούστου, όπως δημοσιεύει το TvZapping.

Η σειρά μας συστήνει τα τέσσερα αδέλφια: Τη Σάρα, ανύπαντρη μητέρα και τα δύο της παιδιά, Άμπερ και Ντρού. Τον μεγαλύτερο αδερφό της, Άνταμ, o οποίος ζει με τη γυναίκα του Κριστίνα, την έφηβη κόρη του Χάντυ και τον εκκεντρικό γιό του Μαξ, οι οποίοι μαθαίνουν ότι πιθανόν να πάσχει από σύνδρομο Asperger (μια ήπια παραλλαγή αυτισμού).

Το μικρότερο αδερφό της Σάρα, Κρόσμπι, τον οποίο χαρακτηρίζει η ευθυνοφοβία. Την αδερφή της Τζούλια, μια πετυχημένη δικηγόρο που προσπαθεί να συνδυάσει την καριέρα και την οικογενειακή ζωή με τον άντρα της Ζόελ. Την εικόνα συμπληρώνουν ο πεισματάρης πατέρας της Σάρα, Ζικ και η δυναμική μητέρα της Καμίλα.

Τα μέλη της οικογένειας Braverman έχουν το καθένα τις δικές του έγνοιες αλλά και προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουν. Όταν η Σάρα, και τα δυο παιδιά της Άμπερ και Ντρού επιστρέφουν για να μείνουν με τους γονείς της Σάρα, Ζικ και Καμίλα, η συνένωση των μελών της οικογένειας θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για αλληλοβοήθεια και αντιμετώπιση των καθημερινών τους θεμάτων.