Το «Top Chef» φτάνει στο τέλος και κατάφεραν μόνο τρεις να φτάσουν ως εκεί. Ας γνωρίσουμε λοιπόν καλύτερα τους τρεις φιναλίστ. Όπως αναφέρει το περιοδικό Tivo ο μικρότερος ο 25χρονος Μιχάλη Νουρόγλου ο οποίος εργάζεται ως private chef σε θαλαμηγό γνωστής ναυτιλιακής εταιρείας.
Έχει διατελέσει σεφ μεταξύ άλλων σε πολύ γνωστά εστιατόρια και ήταν υπεύθυνος ζαχαροπλαστείου στην Αίγλη Ζαππείου αλλά και σε γνωστές βιομηχανίες γλυκών. Συνεχίζουμε με τον 26χρονο Αθηναγόρα Κωστάκο που εργάζεται ως σεφ σε αλυσίδα εστιατορίων στη Μύκονο.
Έχει διατελέσει σεφ σε γνωστά μαγαζιά και ξενοδοχεία. Παράλληλα είναι καθηγητής μαγειρικής ενώ έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις σε πανελλήνια φεστιβάλ και διαγωνισμούς γαστρονομίας.
Και κλείνουμε με τον 29χρονο Γιώργο Μαυρογιαννόπουλο που εργάζεται ως σεφ στο εστιατόριο γνωστού ξενοδοχείου στο Ξυλόκαστρο. Διετέλεσε executive chef σε όλα τα εστιατόρια του γνωστού ξενοδοχείου στο Λουτράκι, ενώ προηγουμένως ήταν για δυο χρόνια sous chef tournant σε εστιατόριο της Σαγκάης αλλά και σε πολλά γνωστά ακόμα εστιατόρια.