Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Η Μάγισσα» του Ant1 είδαμε πως:  Η Θεοφανώ κι ο Μάρκος παίρνουν μια απόφαση που θα τους βάλει σ’ επικίνδυνους δρόμους. Η μεγάλη τους στιγμή έρχεται και κανείς δεν ξέρει αν αυτό που καίει την ψυχή τους είναι απειλή ή ευλογία.

Στο συμβούλιο των καπεταναίων, ο Μιχαήλ θα υποστεί μεγάλη ήττα και οι σχέσεις Λασκαραίων και Γερακάρηδων θα βρεθούν γι’ άλλη μια φορά στην κόψη. Η Θεοφανώ γνωρίζεται καλύτερα με τη Σιμώνη, η οποία την πείθει να την πάρουν μαζί τους και να τη φιλοξενήσουν στον πύργο μέχρι να γίνει καλά.

Ο Μισέλ, κρυφά απ’ όλους, προσπαθεί ν’ ανακαλύψει αν ο χάρτης που βρήκε είναι πράγματι χάρτης θησαυρού. Η Δαμιανή «εξορίζει» την Αναστασία. Η απόφαση αυτή οδηγεί την κατάσταση στ’ άκρα κι ο Μάρκος με τον Τζανή θα έχουν έναν εκρηκτικό καυγά.

Το παρελθόν της οικογένειας Λάσκαρη ξυπνά κι ο μυστηριώδης ρασοφόρος άντρας κρύβει μέσα του ένα πολύ μεγάλο μυστικό.

Τι θα δούμε απόψε στη «Μάγισσα» στις 21:00;

Επεισόδιο 14: Η Θεοφανώ εκμυστηρεύεται στη Σιμώνη αυτό που της συμβαίνει κι εκείνη της προτείνει ένα σχέδιο για να κάνει το χάρισμά της σύμμαχο. Ο Μάρκος μαθαίνει τον πραγματικό λόγο που η Δαμιανή έδιωξε την Αναστασία απ’ τον πύργο και καταρρακώνεται, ενώ παίρνει μια απόφαση που θα τους συγκλονίσει όλους.

Ο Αντρέι βλέπει στο πρόσωπο του Μανόλη, τον σωστό άνθρωπο που θ’ αφυπνίσει αυτούς που πρέπει για να τον βοηθήσουν να φέρει εις πέρας την αποστολή του. Ο Τζανής έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με τη Μεταξία, καθώς μαθαίνει πως αποκάλυψε στη Γερακίνα την παράνομη σχέση τους, ενώ στη συνάντησή του με την Κερασίνα θα τα ανατρέψει όλα.

Δείτε φωτογραφίες του αποψινού επεισοδίου:

Sneak preview του επεισοδίου: