Το «GMA3» παρουσιάζεται από την Amy Robach και τον T.J. Ο Holmes. «Κόπηκε» όμως από τον αέρα εν μέσω σκανδάλου για σχέση των παρουσιαστών. Ο πρόεδρος του ABC News, Kim Godwin, ανακοίνωσε τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια εσωτερικής επικοινωνίας ότι το ζευγάρι δεν θα παρουσιάζει την καθημερινή του εκπομπή. Ο Godwin είπε στους υπαλλήλους με τηλεφώνημά του ότι η υποτιθέμενη σχέση δημιουργεί υπερβολικά «εσωτερική και εξωτερική απόσπαση προσοχής».

Πιο συγκεκριμένα, όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος: «Μετά από πολλή σκέψη, βγάζω την Amy και τον T.J. εκτός αέρα». Ο Godwin πρόσθεσε ότι ενώ η υποτιθέμενη σχέση των Holmes και Robach «δεν ήταν παραβίαση της πολιτικής της εταιρείας», η απόφαση να… αποσυρθούν από τις καρέκλες τους ήταν απαραίτητη για το εμπορικό σήμα «GMA». Καθώς πραγματοποιούνται περαιτέρω εσωτερικές συναντήσεις στο τηλεοπτικό δίκτυο σχετικά με το πώς να χειριστεί το σκάνδαλο, η Stephanie Ramos και ο Gio Benitez παρουσίασαν την εκπομπή «GMA3» τη Δευτέρα, ενώ ο Holmes και ο Robach πήραν «ρεπό».

Ωστόσο, οι…«άγκυρες» για το υπόλοιπο της εβδομάδας δεν έχουν ακόμη αποφασιστεί. Ένας εκπρόσωπος του ABC News αρνήθηκε να σχολιάσει, ενώ η Daily Mail ήταν η πρώτη που ανέφερε τα νέα τη Δευτέρα.

Η υποτιθέμενη σχέση της Ρόμπαχ και του Χολμς έγινε γνωστή την περασμένη εβδομάδα αφού οι δυο τους φλέρταραν σε κοινή θέα, μέσα σε ένα μπαρ κοντά στo τηλεοπτικό στούντιο του ABC στο Midtown. Πιστεύεται ότι το ειδύλλιο του Χολμς με τη συμπαρουσιάστριά του είχε ξεκινήσει ήδη από την Άνοιξη – αν και άλλες πηγές κοντά στους παρουσιαστές επιμένουν ότι η σχέση ξεκίνησε τον Αύγουστο, όταν χώρισαν από τους αντίστοιχους συζύγους τους, Marilee Fiebig και Andrew Shue.

Στον απόηχο του σκανδάλου, πολλές πηγές είπαν στην Page Six ότι η υποτιθέμενη σχέση δεν πήγε καλά με τον κορυφαίο παρουσιαστή του «Good Morning America» Robin Roberts. «Δεν είναι μόνο ότι είναι θρησκευόμενη, αλλά δεν της αρέσει αυτού του είδους το σκάνδαλο να “μολύνει” την εκπομπή», είπε κάποιος που είναι κοντά στους παρουσιαστές. Σύμφωνα με την Page Six, ένα στέλεχος της εταιρείας τους είχε προειδοποιήσει: «Τους τράβηξε και τους δύο στην άκρη και είπε: “Σταματήστε το”».

Η Page Six ανέφερε την περασμένη εβδομάδα ότι ο Χολμς φέρεται να εμπλέκεται σε μια τριετή σχέση με την παραγωγό του GMA, Natasha Singh, η οποία, όπως αναφέρθηκε, ξεκίνησε το 2016. Εκείνη την εποχή, τόσο ο Holmes όσο και η Singh φέρεται να είπαν στη Robach για την απιστία τους. «Η Έιμι ήταν το άτομο με το οποίο πήγαν να μιλήσουν για τη σχέση και τους γάμους τους», είπε μια πηγή για την υποτιθέμενη σχέση.

Ενώ η Fiebig φέρεται να έμαθε για την υπόθεση Singh το 2019, οι πηγές σημείωσε ότι είχε «τυφλωθεί» από το υποτιθέμενο νέο ειδύλλιο του Holmes με τη Robach, καθώς προσπαθούσαν να φτιάξουν τον γάμο τους εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Όσο για τη Ρόμπαχ, φέρεται να άφησε τον σύζυγό της τον Αύγουστο. Το διαζύγιό της από τον Shue έχει «σχεδόν οριστικοποιηθεί» μετά από έναν «δύστροπο» γάμο, ανέφεραν πηγές στο Page Six.