Με αφορμή την συμμετοχή του στην ταινία «Καπετάν Μιχάλης» αλλά και στη θεατρική παράσταση ο «12ος ένορκος» που «ανεβαίνει» για 8η χρονιά, ο ηθοποιός Τάσος Γιαννόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου, όπου μίλησε για την επιτυχία, την αυστηρή κριτική και τα δύσκολα χρόνια που δε μπορούσε να βρει δουλειά.

Ο ηθοποιός υποδύεται τον σκληρό Βανδώρο στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» και τόνισε πως: «Φέτος όμως είμαι πολύ τυχερός που μου δόθηκε ο ρόλος στο Κάνε Ότι Κοιμάσαι. Ήταν πολύ μεγάλη ευκαιρία να δείξω και τον… κακό μου εαυτό».

Διαβάζει τα σχόλια στο twitter που τον αφορούν; «Δεν έχω καθόλου social media αλλά μου έχουν μεταφέρει τα σχόλια του κοινού. Γενικά δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος επικοινωνίας, προτιμώ την άμεση επαφή» απάντησε ο ηθοποιός.

«Στο δρόμο με σταματάνε και τις προάλλες στο σούπερ μάρκετ μου λέει “Περάστε μην με βρουν σε κανένα χαντάκι”. Τις προάλλες πήγα να βάλω βενζίνη και με ρώτησαν γιατί συμπεριφέρομαι έτσι στο γιο μου» είπε ο Τάσος Γιαννόπουλος.

«Η επιτυχία ήρθε στα 35 και ήταν πολύ απότομο. Από τη μία μέρα στην άλλη ο κόσμος σου φώναζε στον δρόμο, σε ήξερε. Μια μέρα ήμουν με το αυτοκίνητο στη Μεσογείων και πέρασε ένα αμάξι από δίπλα και άρχισαν να μου φωνάζουν» ανέφερε για την επιτυχία του στην τηλεόραση.

«Ακόμα Μάκη με φωνάζουν στον δρόμο. Πριν από μερικά χρόνια ο Αλέξανδρος Πανταζούδης μου είχε προτείνει να παίξω σε μία δραματική σειρά και το είχα φοβηθεί. Άλλο στο θέατρο, στην τηλεόραση μου ήταν λίγο δύσκολο» πρόσθεσε στην συνέχεια και κατέληξε πως: «Ο εαυτός μου είναι ο αυστηρότερος κριτής μου. Αυτομαστιγώνομαι αλλά θέλει ένα μέτρο αυτό. Η πιο δύσκολη στιγμή στην πορεία μου ήταν κάποιοι χειμώνες που δεν έβρισκα δουλειά, κάποια οικονομικά προβλήματα που υπήρξαν».