Είναι σέξι, νέα και πετυχημένη στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Ειδικά οι χορευτικές τις φιγούρες ξεσηκώνουν τους άντρες. Πρόκειται για τη Σακίρα, η οποία συμμετείχε σε τηλεοπτικό σποτ ισπανικής εταιρίας κρασιών. Η κολομβιανή σταρ θα δωρίσει τις απολαβές της από τη διαφήμιση, οι οποίες ανέρχονται σε 660 χιλιάδες δολάρια, στο φιλανθρωπικό οργανισμό που έχει ιδρύσει η ίδια.

Το θέμα του σποτ της εταιρίας «Freixenet» σχετίζεται με τα Χριστούγεννα και τις οικογενειακές στιγμές τις μέρες εκείνες. Η εν λόγω εταιρία παραδοσιακά κάθε Χριστούγεννα χρησιμοποιεί έναν παγκοσμίου φήμης σταρ, όπως είχε κάνει με τους Πενέλοπε Κρουζ και Πιρς Μπρόσναν παλιότερα.

Τα γυρίσματα του σποτ έλαβαν χώρα στη Βαρκελώνη και η σταρ δήλωσε ενθουσιασμένη, καθώς τα λεφτά της θα χρησιμοποιηθούν για την ανέγερση σχολικών κτιρίων στην Αϊτή και στην Κολομβία. «Η εκπαίδευση είναι δικαίωμα καθενός από τη στιγμή που γεννιέται και μια καλή εκπαίδευση μπορεί να ανοίξει το δρόμο σε κάποιον που θέλει να πετύχει τα όνειρά του», δήλωσε η Σακίρα.