Ένα χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης της, η Μαριέττα Χρουσαλά ποζάρει στο φακό με μαγιό για λογαριασμό εβδομαδιαίου περιοδικού, κάνοντας πολλούς να απορούν πώς κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να εξαφανίσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

«Πήρα περίπου 7,5 με 8 κιλά. Με βοήθησε το γεγονός ότι η εγκυμοσύνη μου εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Εγώ τρελαίνομαι για τα φρούτα, οπότε έτρωγα συνέχεια αντί για γλυκά. Έπειτα είχε ζέστη, οπότε δεν μπορούσα να καταναλώσω μεγάλες ποσότητες φαγητού και έτσι δεν πήρα πολλά κιλά. Στο θηλασμό δε, τα έχασα πολύ εύκολα όλα».

Προκειμένου να διατηρήσει τη γραμμή της, η Μαριέττα εντάσσει καθημερινά στο πρόγραμμά της τη γυμναστική.

«Κάνω βάρη, ενδυνάμωση μυών, κοιλιακούς. Με την εγκυμοσύνη το σώμα αλλάζει. Όταν γεννάς και έχεις το μωρό αγκαλιά και συνεχίζεις να βλέπεις την κοιλιά σου φουσκωμένη, νιώθεις περίεργα. Άλλωστε ο οργανισμός δέχεται ένα σοκ με την αυξομείωση του βάρους. Χρειάζεται λοιπόν υπομονή. Ακόμα και κιλά να μην πάρει κανείς, αλλάζει όλο το σώμα. Εννιά μήνες που χρειάζεται για να χτιστεί κάτι, εννιά μήνες μετά χρειάζεται για να ξεχτιστεί. Δεν γίνεται μέσα σε δύο μήνες να επανέλθεις. Κάνω λοιπόν γυμναστική και κάνω λίγο διατροφή».

Τέλος η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δεν έκρυψε την επιθυμία της να κάνει ένα δεύτερο παιδί, μιλώντας στο «Εγώ weekly!».

«Θέλουμε και δεύτερο παιδάκι, αλλά δεν ξέρω πότε θα έρθει. Γενικά θα ήθελα να είμαστε ήρεμοι, να μεγαλώσει λίγο η μικρή, να μπορεί να περπατά, να συνεννοείται, να είναι κάπως αυτόνομη και μετά. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει, ιδανικά όμως θα ήθελα να έχει μεγαλώσει λίγο η μικρή».

Αναφέρθηκε ακόμα και σε προσωπικές στιγμές και τις αγαπημένες της συνήθειες με την μικρή της κόρη, Μάργκω. «Η αγαπημένη μου στιγμή είναι όταν τη βάζω στο κρεβάτι και παίζουμε. Γίνομαι κι εγώ παιδί. Τρελαίνομαι με τις αντιδράσεις της και με τα χαδάκια της».