Στην ταινία «Spring Breakers» η Selena Gomez συνηθίζει να φοράει μικροσκοπικά μπικίνι και καυτά σορτς καθώς υποδύεται μία φοιτήτρια που μαζί με τρεις φίλες και συμφοιτήτριές της συλλαμβάνονται για τη ληστεία ενός εστιατορίου.

Η 20χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια μπορεί να είναι ένα πρώην «Disney girl» αλλά από ότι φαίνεται τα χρόνια της αθωότητας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για την ίδια. H Selena Gomez γύρισε το βίντεο κλιπ του νέου της τραγουδιού «Come and Get It» φορώντας διαφάνειες και αποκαλυπτικές δημιουργίες.

Η Selena με κατακόκκινο κραγιόν και έντονο μακιγιάζ αποκάλυψε το νέο της σέξι εαυτό χορεύοντας, τραγουδώντας και κολυμπώντας μέσα στη νύχτα.


Η ίδια μιλώντας στο MTV για τη νέα της δισκογραφιή δουλειά αποκάλυψε: «Είμαι λιγάκι νευρική. Είμαι όμως ιδαίτερα ενθουσιασμένη από το αποτέλεσμα και ειλικρινά πιστεύω πως είναι το καλύτερο βίντεο κλιπ που έχω γυρίσει μέχρι τώρα. Προσπάθησα να βγάλω στο φακό τον πιο δημιουργικό μου εαυτό. Θέλω να ελπίζω πως και ο κόσμος θα αγκαλιάσει τη νέα μου δουλειά».