Σήμερα καταφθάνει στην χώρα μας, η πιο σέξι ναυαγοσώστρια του κόσμου. Η Πάμελα Άντερσον θα βρεθεί στην χώρα μας, καθώς θα είναι η παρουσιάστρια του διαγωνισμού Eurovoice, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου.

Όπως κάθε σταρ έτσι και η Πάμελα, δεν θα μπορούσε να μην έχει τις απαιτήσεις της για να συμφωνήσει να παρουσιάσει τον διαγωνισμό. Έτσι λοιπόν, η ξανθιά καλλονή ζήτησε μία λιμουζίνα να την παραλάβει από το αεροδρόμιο και να την μεταφέρει στο ξενοδοχείο της και φυσικά θα την χρησιμοποιεί και σε κάθε μετακίνηση της στην πρωτεύουσα.

Οι φωτογράφοι οι οποίοι θέλουν να αποθανατίσουν τα βήματα της στην Ελλάδα, πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με ένα ειδικό φίλτρο στην κάμερα της που ρυθμίζει τις ατέλειες, ειδάλλως δεν έχει φωτογραφίες.

Πρόεδρος μπορεί να μην είναι, προεδρική όμως σουίτα ζήτησε. Αν και η αρχική της επιθυμία ήταν το δωμάτιο στο οποίο θα διαμένει να έχει θέα στο ωκεανό, κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί, και έτσι θα αρκεστεί σε ένα πολυτελές δωμάτιο στο κέντρο της Αθήνας. Για τους συνεργάτες της ζήτησε απλά δωμάτια.

Προκαταβολή 6.000 ευρώ ζήτησε από τους υπεύθυνους ώστε να μπορέσει να καλύψει τα έξοδα καλλωπισμού της. Αυτό το ποσό θα χρειαστεί για να πληρώσει κομμωτές και μακιγιέζ.