Κάθε star που… σέβεται τον εαυτό του οφείλει να έχει παραξενιές. Ή τουλάχιστον έτσι πρέπει να δείχνει προς τα έξω, ώστε να προσελκύει τα «φώτα» της δημοσιότητας.

Οι Αnastacia, Pamela Anderson και Enrique Iglesias Rider, που θα εμφανιστούν στη σκηνή του Αθηνών Αρένα την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στηρίζοντας τον μουσικό διαγωνισμό EuroVoice 2010, έχουν ζητήσει από τη διοργανώτρια εταιρεία να ικανοποιήσει όλες τους τις απαιτήσεις. Ορισμένες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν λογικές ενώ άλλες εξεζητημένες. Ποιος είναι ο πιο απαιτητικός; Ο άνδρας της παρέας, ο οποίος καθώς φαίνεται προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή του…

Προκειμένου να… τιμήσει την εκδήλωση με την παρουσία της, η Αnastacia ζητεί από τους διοργανωτές να απαγορεύσουν το κάπνισμα στα καμαρίνια της αφού η ίδια είναι φανατική αντικαπνίστρια, να τοποθετήσουν κεριά με άρωμα βανίλιας στο καμαρίνι της, να της σερβίρουν γιαούρτι total 0% κατά τη διάρκεια της βραδιάς και να μην οπλοφορούν οι security που θα την συνοδεύουν. Παράλληλα, θέλει 6 κουτάκια diet coke χωρίς καφεΐνη, 1 βάζο μελιού manuka και από μία συσκευασία γιαούρτι φράουλα.

Επίσης, η star της ποπ σκηνής, ζητά να υπάρχουν τα εξής στο δωμάτιό της στο Hilton όπου θα διαμένει: ένας ολόσωμος καθρέφτης που θα μπορεί να μετακινείται, ένα DVD player που να παίζει DVD όλων των format καθώς και μία λίστα από τα DVD που παρέχει το ξενοδοχείο, οκτώ κουτάκια diet αναψυκτικού χωρίς καφεΐνη, ένα πακέτο M&Ms καραμέλες σοκολάτας με φιστίκι,ποικιλία από πατατάκια, σοκολάτες, ένα λίτρο χυμό μήλου, 2 πακέτα μπισκότα συγκεκριμένης εταιρείας και 2 πακέτα doritos.

Λιγότερες απαιτήσεις, αλλά πιο ακριβές, έχει η Pamela Anderson. Η ξανθιά ηθοποιός θέλει τρεις σουίτες στο ξενοδοχείο King George στο Σύνταγμα με θέα τον ωκεανό!!!
6.000 δολάρια για έξοδα κομμωτικής και μακιγιάζ, αλλά και δύο οπλισμένους σωματοφύλακες, οι οποίοι θα την φυλάνε 24 ώρες το 24ωρο, δηλαδή και την ώρα που θα κοιμάται!

Και αφήσαμε για το τέλος τον πλέον απαιτητικό της παρέας. Ο Enrique Iglesias Rider ζητά για τη διατροφή του ίδιου και του προσωπικού που θα τον συνοδεύει, πορσελάνινα σερβίτσια με επάργυρα μαχαιροπήρουνα, τα οποία θα τοποθετούνται σε τραπέζια στρωμένα με λινά τραπεζομάντιλα, δύο σαλάτες με ντρέσινγκ, δύο χορτοφαγικές σούπες από τις οποίες θα μπορεί να επιλέξει αυτή που θέλει, φρέσκια σαλάτα του Καίσαρα χωρίς αντζούγιες, επιλογή από δύο πιάτα με κρέας (αποκλείεται το βοδινό), ένα ιδιαίτερο χορτοφαγικό ορεκτικό, φρέσκα ψωμάκια ντελικατέσεν, φρουτοσαλάτα και δύο ακόμη κρύα επιδόρπια.

Ο τραγουδιστής και η παρέα του θα πίνουν εμφιαλωμένο νερό, παγωμένα αναψυκτικά, διαιτητικά και μη, φρέσκιες λεμονάδες, φρέσκο γάλα κανονικό και light, ζεστό καφέ και αγγλικό τσάι και βότανα που θα σερβίρονται σε κινέζικες πορσελάνες.

Σε ό,τι αφορά στο καμαρίνι του, ο εκκεντρικός star, ζητάει να είναι «εξοπλισμένο» με δύο μπουκάλια βότκα Grey Goose, μεταλλικό νερό με προτίμηση στο Evian, σαπούνι, έξι παγωμένα αναψυκτικά, μία μικρή ρίζα από φρέσκο τζίντζερ, μία σαμπανιέρα με πάγο, ένα βάζο μέλι, έναν ηλεκτρικό βραστήρα, καφέ, τσάι,  ένα καθαρό αλουμινένιο μπολ και βεβαίως πορσελάνινα σερβίτσια.

Τέλος, αναφορικά με το show που θα παρουσιάσει, θέλει ανελκυστήρα μέσω του οποίου θα αποκαλυφθεί στην έναρξη (μέσα ή κάτω από τη σκηνή).

Αυτά τα ολίγα!