Ο οσκαρικός ηθοποιός θέλει να αγοράσει κτήμα με θέα στην Καλντέρα. Ψάχνει εδώ και πέντε χρόνια, από την τελευταία του επίσκεψη στην Ελλάδα οπότε και γοητεύτηκε από την Σαντορίνη. Ο λόγος για τον θρυλικό Τζακ Νίκολσον.

Πριν από πέντε καλοκαίρια φιλοξενούμενος του Σπίλμπεργκ επισκέφτηκαν εκτός από τη Σαντορίνη και την Αντίπαρο.  Ο Νίκολσον του είχε εκμυστηρευθεί τότε το όνειρό του να αγοράσει σπίτι στο ηφαιστειογενές νησί. Τον τράβηξε σαν μαγνήτης ο ήρεμος παράδεισος και του είπε ότι στο πανέμορφο νησί του Αιγαίου θα μπορούσε να ξεκουράζεται απολαμβάνοντας αυτή τη μοναδική θέα.

Η σκέψη της αγοράς ενός κτήματος στο νησί ωρίμασε στο μυαλό του τον τελευταίο καιρό κι έτσι ξεκίνησε εντατική έρευνα αγοράς οικοπέδου με θέα στην Καλντέρα.

Όσο για τους ντόπιους, αισθάνονται ιδιαίτερα υπερήφανοι αφού το νέο για την αναζήτηση οικοπέδου από τον δημοφιλή ηθοποιό ήδη κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα. Η Σαντορίνη, μετά και από αυτήν την είδηση συγκαταλέγεται δικαίως στα πλέον περιζήτητα και κοσμοπολίτικα νησιά του πλανήτη.

πηγή: Espresso