«Πάντα κάνω ένα βήμα παραπάνω από αυτό που περιμένουν οι άλλοι. Πάντα ψάχνομαι», λέει ο Λευτέρης Πανταζής σε συνέντευξή του παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου του διπλού cd με τίτλο «Next Level».

Στα αισθηματικά, όμως, λέει στη συνέντευξή του στο ένθετο Radar του «Έθνους της Κυριακής» «δεν θέλω να προγραμματίζω, τρώω μία στο κεφάλι και τελειώνει το θέμα».

Από τις συμπαίκτριές του στο «Just the two of us» ο Λε-Πα ξεχωρίζει την Ελένη Φουρέιρα ενώ για το εάν έχει εισπράξει αχαριστία από νεότερους συναδέλφους του που βοήθησε απαντά: «Ναι αλλά δεν τους παρεξηγώ. Δεν φταίνε αυτοί. Κάθονταν μια μέρα σπίτι και τους ήρθε κατακέφαλα η επιτυχία. Δεν κρατάει βέβαια αυτό για πολύ και οι περισσότεροι δεν το ξέρουν. Η προσγείωση είναι πολύ ανώμαλη. Αν δεν είσαι προετοιμασμένος θέλεις ψυχολόγο να επιβιώσεις».

Ο Λευτέρης Πανταζής αποκαλύπτει πως έχει κάνει προσθετική μαλλιών αλλά δεν θα έλεγε όχι και σε άλλες επεμβάσεις. «Μαλλάκια έχω βάλει», λέει. «Ήμουν από τους πρώτους που έκαναν εμφύτευση μαλλιών πριν από 15 χρόνια. Αλλά αν χρειαστεί να κάνω κάτι στο μέλλον, ένα μπότοξ ή οτιδήποτε άλλο θα το κάνω. Καλλιτέχνης είμαι».

Για το καλοκαίρι ο Λε-Πα προγραμματίζει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα ενώ έχει και πρόταση για συναυλίες σε ΗΠΑ, Λατινική Αμερική και Αυστραλία ενώ μετά το Πάσχα είναι πιθανό να κλείσει και σχήμα στην παραλιακή.

Στις αποσκευές του θα έχει το καινούριο του τραγούδι με τίτλο «Τυχαίο; Δε νομίζω» αλλά και τις διασκευές Χατζηγιάννη και Ρουβά και το εγχείρημά του να τραγουδήσει αγγλικά και γαλλικά.

Δείτε το βίντεο από το making of του cd