Τελειωμό δεν έχουν οι καταγγελίες των διάσημων για ψεύτικα προφίλ τους στο facebook. Μετά τη Ναταλία Γερμανού και την Κατερίνα Λέχου, σειρά είχε η Βάσω Κολλιδά, καθώς άγνωστοι έφτιαξαν ψεύτικο προφίλ της στο εν λόγω site κοινωνικής δικτύωσης.

«Έχω στο facebook ένα βασικό προφίλ με το όνομα Vaso Kollida A και μου δημιούργησαν ένα ψεύτικο προφίλ με το όνομα Vaso Kolyda, το οποίο είχε 500 φίλους, επαγγελματικές μου φωτογραφίες και όλοι πίστευαν ότι συνομιλούν μαζί μου. Κάποια στιγμή άρχισαν να με ρωτούν αν έχω δεύτερο προφίλ οι φίλοι μου και τότε κατάλαβα ότι κάτι έχει συμβεί», είπε στην Espresso το μοντέλο για το θέμα που την έχει αναστατώσει.

Οι άγνωστοι όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Στο ψεύτικο προφίλ ανέβαζαν διάφορα ερωτικά βίντεο, τα οποία εμμέσως ενέπλεκαν τη Βάσω Κολλιδά με ερωτικά sites. «Αυτό που με έκανε έξαλλη ήταν ότι στο συγκεκριμένο προφίλ ανέβαζαν βίντεο από διάφορα πορνοsites. Μιλούσαν με φίλους μου και απαντούσαν, ενώ εγώ δεν είχα ιδέα. Μάλιστα έβαζαν διάφορα events που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα και έλεγαν ότι θα παρευρίσκομαι κι εγώ. Έχει παραγίνει αυτό το κακό και δυστυχώς είναι κάτι που δεν μπορεί να το ελέγξεις», συμπλήρωσε.

Όταν αντιλήφθηκε το γεγονός το μοντέλο συμβουλεύτηκε το δικηγόρο της, ενώ έστειλε μήνυμα αναφοράς στο facebook, ενώ το ψεύτικο προφίλ έχει πλέον διαγραφεί. Ωστόσο, η ίδια ανησυχεί ότι μπορεί να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, κάτι που, όπως λέει, θα την αναγκάσει να απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ή να διαγράψει οριστικά και τη δική της σελίδα για να είναι ήσυχη.