Μία από τις νέες σειρές που θα περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για την τηλεοπτική σεζόν 2024-2025, θα είναι το Grand Hotel.

Κατά τη σημερινή παρουσίαση του νέου προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού, παρουσιάστηκε το καστ της σειράς, το οποίο περιλαμβάνει τους: Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Καλλιόπη Χάσκα, Γεράσιμο Σκιαδιαρέση, Τάσο Νούσια, Κόρα Καρβούνη, Τζώρτζια Κουβαράκη, Γιώργο Γεροντιδάκη, Μιχάλη Συριόπουλο και Γιολάντα Καλογεροπούλου.

Το «Grand Hotel» προορίζεται για το καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού, ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλοι ηθοποιοί που θα συμμετάσχουν.

Το σενάριο της σειράς είναι της Δήμητρας Τσόλκα, που έχει συνυπογράψει τα κείμενα για τις σειρές «Το Σόι Σου», «Σπίτι είναι» και «Ο Παράδεισος των Κυριών» και η σκηνοθεσία του Γιάννη Βασιλειάδη που μεταξύ άλλων έχει επιμεληθεί σειρές όπως οι «Φιλοδοξίες», «Βέρα στο Δεξί», «Τα Μυστικά της Εδέμ», ενώ πιο πρόσφατες δουλειές του ήταν το «Έλα στη Θέση μου» και ο «Παράδεισος των Κυριών»

Η ιστορία

Η ιστορία μας γυρίζει πίσω στο μακρινό 1925 σε ένα ακριβό ξενοδοχείο στην Κηφισιά. Εκεί ένας απαγορευμένος έρωτας, μία μυστηριώδης εξαφάνιση και μία εγκυμοσύνη έρχονται να ανατρέψουν τις ζωές των πρωταγωνιστών.