Το πρωί μετά τον γάμο τους, ο Νικόλας Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη επέλεξαν να φιλοξενήσουν τους καλεσμένους τους σε ένα after wedding brunch, απολαμβάνοντας μαζί τους χαλαρές στιγμές.

Στην εκπομπή Weekenders, ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε λεπτομέρειες για το μενού που προσφέρθηκε στη λαμπερή αυτή συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε την επόμενη ημέρα του γάμου σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο με θέα την Ακρόπολη.

Το γαμήλιο brunch περιελάμβανε:

  • Caesar salad με χειροποίητα κρουτόν και τυρί Σαν Μιχάλη
  • Παραδοσιακή τυρόπιτα με φέτα Καλαβρύτων
  • Σπανακόπιτα
  • Παστουρμαδόπιτα
  • Burger με μοσχαρίσιο κιμά, παστράμι και καπνιστό τυρί Μετσοβόνε
  • Veggie burger με κινόα, λαχανικά και μαρμελάδα από ντοματίνια Σαντορίνης
  • Καγιανά με ψητή ντομάτα και σύγκλινο Μάνης.
  • Scrambled eggs
  • Αυγά ποσέ με προσούτα Ευρυτανίας ή καπνιστό σολωμό
  • Crème brulee με μπισκότο κανέλας αρωματισμένο με θυμάρι και αλμυρή καραμέλα
  • Pancakes με sauce μελιού
  • Γαλλική σαμπάνια και
  • Bloody Mary