Το πρωί μετά τον γάμο τους, ο Νικόλας Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη επέλεξαν να φιλοξενήσουν τους καλεσμένους τους σε ένα after wedding brunch, απολαμβάνοντας μαζί τους χαλαρές στιγμές.
Στην εκπομπή Weekenders, ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε λεπτομέρειες για το μενού που προσφέρθηκε στη λαμπερή αυτή συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε την επόμενη ημέρα του γάμου σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο με θέα την Ακρόπολη.
Το γαμήλιο brunch περιελάμβανε:
- Caesar salad με χειροποίητα κρουτόν και τυρί Σαν Μιχάλη
- Παραδοσιακή τυρόπιτα με φέτα Καλαβρύτων
- Σπανακόπιτα
- Παστουρμαδόπιτα
- Burger με μοσχαρίσιο κιμά, παστράμι και καπνιστό τυρί Μετσοβόνε
- Veggie burger με κινόα, λαχανικά και μαρμελάδα από ντοματίνια Σαντορίνης
- Καγιανά με ψητή ντομάτα και σύγκλινο Μάνης.
- Scrambled eggs
- Αυγά ποσέ με προσούτα Ευρυτανίας ή καπνιστό σολωμό
- Crème brulee με μπισκότο κανέλας αρωματισμένο με θυμάρι και αλμυρή καραμέλα
- Pancakes με sauce μελιού
- Γαλλική σαμπάνια και
- Bloody Mary