Η Λίντα Εβαντζελίστα έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον γιο της, Ογκοστίν Πινό, ο οποίος ήταν στο πλευρό της στα βραβεία «Canadian Arts and Fashion Awards» που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στο Τορόντο του Καναδά.

Τo διάσημο μοντέλο ήταν 41 ετών όταν απέκτησε τον γιο της, Ογκοστίν, και πατέρας του είναι ο δισεκατομμυριούχος Φρανσουά Ανρί Πινό, τωρινός σύζυγος της Σάλμα Χάγιεκ. H Λίντα Εβαντζελίστα είχε σχέση με τον γάλλο επιχειρηματία μόλις τέσσερις μήνες, από τα τέλη του 2005 μέχρι τις αρχές του 2006.

Κόρη ιταλών μεταναστών, η Λίντα Εβαντζελίστα μεγάλωσε στο Οντάριο του Καναδά, όπου ο πατέρας της εργαζόταν στην «General Motors» και η μητέρα της ήταν λογίστρια. Το 59χρονο διάσημο μοντέλο των 90s, που έχει πει την περίφημη ατάκα που έμεινε στην ιστορία «δεν σηκώνομαι από το κρεβάτι για λιγότερο από 10.000 δολάρια», τόνισε στο Instagram ότι σημαίνει τα πάντα για εκείνη το γεγονός ότι ο 18χρονος γιος της και η οικογένειά της ήταν παρόντες στα βραβεία μόδας όπου τιμήθηκε στο Τορόντο.

O Ογκοστίν Πινό έγινε πρόσφατα 18 ετών

Η Λίντα Εβαντζελίστα γιόρτασε τα 18α γενέθλια του μοναχογιού της στις 11 Οκτωβρίου και σημείωσε στο προφίλ της στο Instagram για εκείνον: «Ο άντρας μου, που μου φέρνει πάντα χαρά και φως».

Το διάσημο μοντέλο κρατούσε σαν επτασφράγιστο μυστικό ότι ο γιος της είναι παιδί του γάλλου μεγιστάνα, ιδιοκτήτη της Kering. Η Λίντα Εβαντζελίστα έμεινε έγκυος στις αρχές του 2006, ενώ την ίδια εποχή ο Ανρί Πινό άρχισε να βγαίνει με τη διάσημη ηθοποιό του Χόλιγουντ, Σάλμα Χάγιεκ, με την οποία παντρεύτηκαν το 2009, ενώ ήδη είχε έρθει στον κόσμο η κόρη τους, Βαλεντίνα.

H Λίντα Εβαντζελίστα και ο Φρανσουά Ανρί Πινό πήγαν στα δικαστήρια, καθώς είχαν έρθει σε ρήξη για τη διατροφή του γιου τους. Το μοντέλο μάλιστα διεκδικούσε 46.000 δολάρια ως μηνιαία διατροφή. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του διάσημου μοντέλου, ο σύζυγος της Σάλμα Χάγιεκ αναγνώρισε την πατρότητα του Ογκοστίν, χωρίς ωστόσο να συνεισφέρει στα έξοδα διαβίωσής του. Η διαμάχη λύθηκε τον Μάιο του 2012 και σήμερα το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις.

Η ίδια πίστευε ότι στη ζωή της θα έκανε έξι παιδιά, αλλά, όπως έχει δηλώσει, η ζωή δεν πηγαίνει πάντα σύμφωνα με το σχέδιο. Ο 18χρονος Όγκι Πινό μοιάζει πολύ στη διάσημη μητέρα του και θα μπορούσε κάλλιστα να ακολουθήσει τα βήματά της στον χώρο του μόντελινγκ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο μητέρα και γιο να κρατιούνται χέρι χέρι σε φιλανθρωπική εκδήλωση πριν από έναν χρόνο.