H Σάλμα Χάγιεκ δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία από τον γάμο της με τον δισεκατομμυριούχο, Φρανσουά Ανρί Πινό.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ, Σάλμα Χάγεκ, παντρεύτηκε τον Γάλλο κροίσο, Φρανσουά Ανρί Πινό το 2009 και έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Βαλεντίνα Παλόμα. Ο Πινό έχει δύο ακόμη παιδιά, τον Φρανσουα και τη Ματίλντ, από τον πρώτο του γάμο με τη Γαλλίδα, Ντοροτέ Λεπέρ. Έχει επίσης αποκτήσει έναν 17χρονο γιο, τον Αγκουστίν, από τη σχέση του με τo διάσημο μοντέλο, Λίντα Εβαντζελίστα, που κράτησε μόλις τέσσερις μήνες.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εξηγήσεις την ευλογία του να βρεις την αδελφή ψυχή σου. Για όλους εσάς που τη βρήκατε, μην το θεωρήσετε ποτέ δεδομένο. Για όλους εσάς που δεν την έχετε βρει, μην τα παρατάτε ποτέ. Throwback σε μια από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου», έγραψε η Σάλμα Χάγιεκ στη λεζάντα του ποστ που έκανε στο Instagram.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2009 στο Παρίσι, ενώ δύο μήνες αργότερα ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους στη Βενετία.

Στη δεύτερη φωτογραφία της Σάλμα Χάγιεκ στο Instagram, βλέπουμε το Balenciaga νυφικό της σχεδιασμένο από τον Nicolas Ghesquiere, αξίας 400.000 ευρώ.

Ο Φρανσουά Ανρί Πινό είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Kering από το 2005, στην ιδιοκτησία του οποίου συγκαταλέγονται διάφοροι οίκοι ενδυμάτων και αξεσουάρ πολυτελείας, όπως η Balenciaga, η Gucci και ο Yves Saint Laurent.