Για την περιπέτεια της υγείας της μίλησε η Σοφία Βόσσου. Η τραγουδίστρια που αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με την ανορεξία μιλώντας στην εκπομπή «Το πρωινό» αποκάλυψε ότι είχε φτάσει να ζυγίζει μόλις 37 κιλά, με την ίδια να πιστεύει ότι δεν είχε έρθει ακόμη η ώρα της.

Χαρακτηριστικά η Σοφία Βόσσου αποκάλυψε: «Κοντά στα δύο χρόνια κράτησε αυτή η περιπέτεια, μαζί με το πρόβλημα στο πόδι. Είχα φτάσει 37 κιλά από το συρίγγιο αυτό. Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου, δεν ένιωσα ότι ήταν η ώρα μου. Μου λέει ο γιατρός μου ”έλα μέσα, πεθαίνεις”, Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Του λέω ”δεν είναι η ώρα μου ακόμα” και έκατσα σπίτι, μαγείρεψα, ήρθαν όλοι φάγαμε. Εγώ δεν έτρωγα βέβαια, ήμουν με τους ορούς…».

Μάλιστα, η Σοφία Βόσσου συμπλήρωσε: «Μου έβαλαν αίμα δύο φορές στο νοσοκομείο. Φαντάσου ένας άνθρωπος 37 κιλά, δεν είχα τίποτα. Έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και έλεγα στο παρά πέντε τάφο».

Επίσης, η Σοφία Βόσσου τόνισε ότι άφησε πίσω της τη δύσκολη στιγμή και συμπλήρωσε: «Το έχω αφήσει τελείως πίσω, είμαι ένας υγιέστατος άνθρωπος. Όλο αυτό το πράγμα που έβγαλε παραπάνω γνώση των δυνάμεών μου».