Η κόρη του Κλιντ Ίστγουντ, Φραντζέσκα, συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, μετά από έναν καυγά που οδήγησε σε υποτιθέμενη σωματική βία με τον φίλο της.

Όπως αναφέρει το TMZ, η ηθοποιός και ο σύντροφός της οδηγούσαν στο Μπέβερλι Χιλς κατά τη διάρκεια του καυγά και εκείνος κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό.

Η κόρη του θρυλικού ηθοποιούσυνελήφθη, αλλά τελικά κατέβαλε την εγγύηση των 50.000 δολαρίων για να κυκλοφορήσει ελεύθερη.

Σε δήλωσή του, ο υπαστυνόμος Andrew Myers μετέφερε τις λεπτομέρειες του περιστατικού: «Το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024, περίπου στις 10:42 μ.μ., το Αστυνομικό Τμήμα του Μπέβερλι Χιλς ανταποκρίθηκε στη «Ζώνη Ασφαλείας» στη διεύθυνση 464 North Rexford Drive (BHPD HQ) για μια κλήση μέσω ασυρμάτου για ένα πιθανό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας», ανέφερε.

«Οι αστυνομικοί διεξήγαγαν έρευνα και με βάση τις καταθέσεις και τους τραυματισμούς, η Francesca Ruth Fisher Eastwood από το Λος Άντζελες συνελήφθη για κακούργημα, PC 273.5- Ενδοοικογενειακή βία, και κρατήθηκε στη φυλακή του BHPD».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το hellomagazine.com, η ίδια είχε ξανασυλληφθεί το 2015 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αλλά η υπόθεσή της τελικά απορρίφθηκε.

Αν και δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του φερόμενου θύματος, η Φραντζέσκα βγαίνει με τον ηθοποιό Alexander Wraith από το 2018 και το ζευγάρι έχει έναν εξάχρονο γιο, τον Titan.

Παρά τη σύλληψή της, η Φραντσέσκα εμφανίστηκε ευδιάθετη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγες ημέρες αργότερα, δημοσιεύοντας μια σειρά φωτογραφιών για να γιορτάσει την κυκλοφορία της νέας της ταινίας, Queen of the Ring, η οποία ακολουθεί την ιστορία της Μίλντρεντ Μπερκ, μιας πρωτοπόρου γυναίκας παλαιστή.

Η ηθοποιός, η οποία είναι ένα από τα οκτώ παιδιά του Ίστγουντ, μίλησε πρόσφατα στο Us Weekly για τον γιο της Titan και για το πώς ήδη ακολουθεί τα διάσημα βήματα του παππού του.

«[Ο Τιτάν] λατρεύει να βλέπει τις παλιές του ταινίες- λατρεύει τις ταινίες Dirty Harry», είπε στο πρακτορείο, αναφερόμενη σε έναν από τους πιο εμβληματικούς ρόλους του πατέρα της.

«Και είναι υπέροχο γιατί πολλές από αυτές δεν τις έχω δει, οπότε μπορώ να δω κατά κάποιο τρόπο μερικές από αυτές τις ταινίες που δεν είδα ποτέ, επειδή δεν καθίσαμε ποτέ να τις δούμε μεγαλώνοντας. Είδαμε τις καινούργιες του ταινίες», δήλωσε η Francesca.

«Τώρα θέλει να γίνει σκηνοθέτης», συνέχισε. «Καταλαβαίνει ποια είναι τα πλάνα και ποιοι είναι οι ρόλοι του καθενός και οι γωνίες της κάμερας».

«Το να τον βλέπω να έχει αυτή την κατανόηση σε τόσο νεαρή ηλικία και αυτή την περιέργεια που σίγουρα προσπαθώ να τροφοδοτήσω όσο το δυνατόν περισσότερο, είναι πραγματικά διασκεδαστικό».

Όσο για το πώς συν-γονεύει με τον Alexander εν μέσω του πολυάσχολου προγράμματός τους, αποκάλυψε ότι «τα καταφέρνουν», αλλά ότι «πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης».

Η Φραντσέσκα είναι η μοναχοκόρη του Κλιντ και του Τιτανικού, οι οποίοι έβγαιναν μαζί στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Η 31χρονη ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον Jordan Hill, αδελφό των ηθοποιών Jonah Hill και Beanie Feldstein- το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2013 πριν την ακύρωσή τους μόλις μια εβδομάδα αργότερα.