Για τα επικριτικά σχόλια μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της για τα επιπλέον κιλά τόσο της ίδιας όσο και του νεογέννητου μωρού της, μίλησε η Κατερίνα Στικούδη.

Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε για το πως βίωσε όλη αυτή την εμπειρία.

«Αυτό που το πας; Bullying στα βρέφη; Αυτό με σόκαρε. Έβγαινα στην παραλία και με “ζύγιζαν” με τα μάτια τους, μόλις γέννησα, για το αν έχω κιλά. Περίμενα να μπω στη θάλασσα σε μια ωραία παραλία και κάποιες κυρίες είπαν διάφορα. Μπορεί καλοπροαίρετα να πει κάποιος κάτι και να μην το εννοεί όπως ακούγεται, αλλά δεν μπορούμε να λέμε ένα παιδάκι παχουλό και χοντρό. Ειδικά ένα μωρό που είναι 7 μηνών», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τον γιο της: «Εντάξει, το τρώμε το φαγητάκι μας. Γερό να είναι. Μου έκαναν σχόλιο ότι είναι χοντρούλης. Γελάμε, τι να κάνουμε.. Κι εγώ έδωσα το ρεσιτάλ μου στο TikTok».

Η τραγουδίστρια μίλησε επιπλέον, για την κριτική μέσω των social media, που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ έντονη.

«Μην κρίνεις για να μην κριθείς. Ζούμε στο 2024. Μπαίνουμε στη ζυγαριά μόλις βγούμε από το σπίτι μας; Ο καθένας θα είναι όπως θέλει. Εμένα μου έλεγαν ότι “άργησες να χάσεις τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης”. Δηλαδή, έχουμε σαν μητέρες να ζήσουμε τη διαδικασία της γέννας, να επανέλθουμε σωματικά και ψυχικά κι έχουμε ένα χρονόμετρο που μετρά δίπλα σε πόσες μέρες θα επανέλθουμε. Όχι. Μου στέλνουν πολλές γυναίκες και τις λέω “μην έχετε άγχος, θέλουμε χρόνο να επανέλθουμε”», είπε κλείνοντας.