Μια λαμπερή βάπτιση με πλήθος διάσημων καλεσμένων έκανε η Άντζελα Δημητρίου για την εγγονή της που πήρε το όνομα Μιχαέλα – Αγγελική. Η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και ο γαμπρός της, Φώτης Λώσης βάπτισαν την ενός χρόνου κόρη τους το απόγευμα της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στο κτήμα «Απέραντο Γαλάζιο».

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στις 6 το απόγευμα με τους γονείς και τη γιαγιά της νεοφώτιστης να λάμπουν από ευτυχία, έχοντας αφήσει στο παρελθόν τις διαφωνίες τους.

Άντζελα Δημητρίου - Φώτης Λώσης - Όλγα Κιουρτσάκη
Κέλλυ Κελεκίδου
Αντύπας-Στέλλα Μαζλουμίδη
Πέτρος Ίμβριος
 Σταμάτης Γονίδης-Κατερίνα Κουργιουξίδου με την κόρη τους
 Κώστας Χαριτοδιπλωμένος

Άντζελα Δημητρίου για τη βάπτιση της εγγονής της: «Είναι περίεργο το συναίσθημά μου»

H τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, χαρούμενη και συγκινημένη. Βαπτίσαμε την εγγόνα μου που έχει δύο ονόματα, του αδελφού μου του Μιχάλη και το δικό μου. Τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι πάντα ευτυχισμένοι και να μεγαλώσουν σωστά αυτό το παιδί. Εύχομαι να είμαι και εγώ καλά και να της λέω παραμύθια» είπε αρχικά η Άντζελα Δημητρίου. 

«Το συναίσθημά μου είναι περίεργο, γιατί όπως ξέρετε πρόσφατα “έχασα” και τη μητέρα μου. Είναι πολύ συγκινητικό να ακούω το όνομα του αδελφού μου, που και αυτόν τον έχω “χάσει” και να ακούω και το δικό μου όνομα. Εύχομαι από εκεί ψηλά που είναι η μητέρα μου να μας βλέπει και να είναι χαρούμενη. Για εμένα η εγγονή μου είναι το παν, είναι ό,τι καλύτερο. Η γιαγιά είναι δύο φορές μαμά. Είμαι η καλύτερα γιαγιά που υπάρχει στον κόσμο, είμαι χαζογιαγιά» συμπλήρωσε.