Η διάσημη τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου και η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, φαίνεται πως έχουν επιλύσει τα θέματα τα οποία αντιμετώπιζαν το τελευταίο διάστημα και η σχέση τους έχει αποκατασταθεί.

Διευκρινίσεις για το συμβαίνει ανάμεσα σε μητέρα και κόρη έδωσε το πρωί της Τρίτης 11/6 η δικηγόρος της Όλγας Κιουρτσάκη, Αλεξάνδρα Μακρή, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Happy Day».

«Είναι όλα μια χαρά»

«Ευτυχώς το κλίμα ανάμεσά τους έχει αποκατασταθεί πλήρως. Οι σχέσεις τους πια είναι πάρα πολύ καλές. Οποιαδήποτε παρεξήγηση ανήκει πλέον στο παρελθόν, οπότε είναι όλα μια χαρά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση αναφορικά με το εάν ο γαμπρός της λαϊκής τραγουδίστριας, Φώτης Λώσης, διατελεί μάνατζέρ της, η δικηγόρος απάντησε: «Ο Φώτης Λώσης δεν ανέλαβε μάνατζερ της Άντζελας Δημητρίου, δουλεύει σε μια άλλη επιχείρηση. Αυτό δεν το επιβεβαιώνει η πλευρά των εντολέων μου. Ο κύριος Λώσης εργάζεται σε άλλη επιχείρηση, σε τελείως διαφορετικό αντικείμενο. Αυτό που υπάρχει και εξακολουθεί να υπάρχει είναι η αγάπη του προς την κυρία Δημητρίου, ότι την ενδιαφέρεται, τη νοιάζεται και εν πάση περιπτώσει αυτή είναι η ενασχόλησή του ως μέλος της οικογένειας της και όχι επαγγελματικά».

Κλείνοντας, αναφερόμενη στα αιτία της διακοπής των συνεργασιών της τραγουδίστριας τόσο με νυχτερινά κέντρα τη φετινή σεζόν, όσο και με την εκπομπή J2US, η Αλεξάνδρα Μακρή υπογράμμισε: «Αυτό που γνωρίζω από τους εντολείς μου, είναι ότι ναι μεν η ψυχολογική κατάσταση της Άντζελας Δημητρίου δεν είναι αυτή για να της επιτρέψει να συνεχίσει. Όμως, επειδή όλες οι πλευρές και οι συνεργασίες κρίνονται με την πάροδο του χρόνου, φαντάζομαι ότι και αυτό το εξάμηνο που η οικογένειά της δεν είχε και καμία εμπλοκή σε καμία επαγγελματική της επιλογή, ίσως είναι και χαρακτηριστική η πορεία που ακολουθήθηκε όλο αυτό το διάστημα. Αυτό που προκύπτει είναι ότι ίσως είναι άστοχες οι επιλογές της. Δεν ανταποκρίνονταν στις ανάγκες και της κυρίας Δημητρίου, αλλά και ίσως και στις ανάγκες του κοινού της».