Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ο σύντροφός της, Κρις Ραντάνοφ, έκαναν μια σπάνια κοινή εμφάνιση.

Το βράδυ της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια, βρέθηκε στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει την αρχαία τραγωδία «Ορέστεια». Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε να κάθονται στις κερκίδες λίγο πριν ξεκινήσει η θεατρική παράσταση.

Ο σύντροφος της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη, Κρις Ραντάνοφ, κατάγεται από τη Βουλγαρία και ασχολείται με την υποκριτική. Παρά τα 15 χρόνια που τους χωρίζουν, είναι απόλυτα ταιριαστοί και αγαπημένοι.  

Σε συνέντευξή της στο «Πάμε Δανάη» τον Νοέμβριο του 2023, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει τον λόγο που αποφάσισε να μην παντρευτεί: «Εγώ δεν παντρεύτηκα ποτέ γιατί πολλές φορές βλέπω μέσα στις οικογένειες τα μυστικά και τα ψέματα. Ήμουν υπέρ του να είναι κανείς σε μια σχέση όσο κρατάει η αλήθεια και η ένταση του συναισθήματος, παρά να υπόκειμαι σε συμβιβασμούς. Κατανοώ την ανάγκη του ανθρώπου να απιστήσει, είναι μέσα στη φύση του, αλλά φυσικά και με έχει πληγώσει η απιστία, κανένας δεν είναι υπεράνω αυτών των καταστάσεων».

Ενώ για τον κατά 15 χρόνια νεότερο σύντροφό της είχε δηλώσει στην ίδια εκπομπή: «Είμαι εδώ και 15 χρόνια με τον Κρις Ραντάνοφ, αυτό που έχουμε είναι οικογένεια και δέσμευση ζωής. Δεν καταλάβαμε για πότε κύλησαν τα χρόνια».

Δείτε το βίντεο στο σημείο 09.52