Η απονομή των βραβείων Ίρις -τα οποία αποκαλούνται και ελληνικά Όσκαρ- πραγματοποιήθηκε προχθές στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση και εκεί βρέθηκαν πολλοί καλλιτέχνες, αρκετοί από τους οποίους ήταν και υποψήφιοι για βράβευση.

Τέσσερις κυρίες συναντήθηκαν στην εκδήλωση και επέλεξαν όλες τους μαύρα ρούχα, αποδεικνύοντας πως το μαύρο αφενός φοριέται και το καλοκαίρι, αφετέρου ήταν, είναι και θα είναι για πάντα η καλύτερη επιλογή για μια επίσημη εμφάνιση.

Η Κλέλια Ανδριολάτου, η Βίκυ Καγιά, η Καριοφυλλιά Καραμπέτη και η Δήμητρα Ματσούκα έκαναν total black εμφανίσεις και η κάθε μία φόρεσε το μαύρο χρώμα με ένα διαφορετικό, εντελώς δικό της τρόπο.

Κλέλια Ανδριολάτου

Πιστή στα αγαπημένα της φορέματα με βαθύ ντεκολτέ, επέλεξε ακόμα μία φορά ένα μακρύ φόρεμα σε στενή γραμμή με την υπογραφή της Vassia Kostara και ολοκλήρωσε το look της με χρυσά κοσμήματα.

Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά επέλεξε μια δημιουργία Angelos Tsakiris που αποτελείται από μαύρη μίντι φούστα, μαύρο σουτιέν και ολόσωμη διαφάνεια, με εντυπωσιακό τελείωμα στα μανίκια που δημιουργούσε see through εφέ.

Καριοφυλλιά Καραμπέτη

Η σπουδαία κυρία της υποκριτικής επέλεξε ένα μαύρο μάξι φόρεμα με μακρύ μανίκι σε στενή γραμμή.

Δήμητρα Ματσούκα

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Ψυχοκόρες» φόρεσε μια balloon μαύρη παντελόνα, μαύρο διάφανο τοπ που επέτρεπε στο δαντελένιο σουτιέν της να φαίνεται, και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με φαρδιά ζώνη, ψηλοτάκουνα strappy πέδιλα και ασημένια κοσμήματα.