Με αφορμή το διαζύγιο της Τζένιφερ Λόπεζ από τον Μπεν Άφλεκ, δημοσίευμα του People έκανε μια λίστα με τα διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ που έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και παραμένουν μαζί μέχρι σήμερα.

Οι «Bennifer» γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli» το 2001 και αρραβωνιάστηκαν, αλλά χώρισαν το 2004 ακυρώνοντας τον γάμο τους. Σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα, αναζωπύρωσαν τον έρωτά τους το 2021 και παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2022. Ωστόσο, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει για δεύτερη φορά και να πάρει διαζύγιο μετά από δύο χρόνια γάμου. Δεν είναι, όμως, το μοναδικό διάσημο ζευγάρι που αποφάσισε να επανασυνδεθεί, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του.

Με αφορμή το love story της Λόπεζ και του Άφλεκ που δεν είχε happy end, παρακάτω έχουμε τη λίστα με τα διάσημα ζευγάρια που χώρισαν και μετά επανασυνδέθηκαν με επιτυχία.

Τζάστιν Μπίμπερ και Χέιλι Μπάλντουιν

ΤΖΑΣΤΙΝ ΜΠΙΜΠΕΡ ΧΕΙΛΙ
Τζάστιν Μπίμπερ και Χέιλι Μπάλντουιν

Τώρα είναι παντρεμένοι και ευτυχισμένοι, καθώς απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, αλλά πριν ενωθούν με τα δεσμά του γάμου το 2018, ο Tζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπάλντουιν χρειάστηκε να ξεπεράσουν μερικές δυσκολίες στη σχέση τους.

Το ζευγάρι έβγαινε στο παρελθόν πριν χωρίσει το 2016. «Όταν χωρίσαμε περάσαμε μια μεγάλη περίοδο που δεν ήμασταν καν φίλοι», δήλωσε η Χέιλι στη βρετανική εφημερίδα «The Times». Δύο χρόνια αργότερα, το 2018, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του και παντρεύτηκε κρυφά τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης. Σχεδόν έναν χρόνο μετά, αντάλλαξαν όρκους μπροστά σε συγγενείς και φίλους στο Bluffton της Νότιας Καρολίνας με το πέπλο του μοντέλου να γράφει: «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος».

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Τζέσικα Μπίελ

ΤΖΑΣΤΙΝ ΤΙΜΠΕΡΛΕΙΚ ΤΖΕΣΙΚΑ ΜΠΙΕΛ
Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Τζέσικα Μπίελ

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η Τζέσικα Μπίελ χώρισαν φιλικά τον Μάρτιο του 2011 μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, αλλά ο χωρισμός τους ήταν σύντομος καθώς το ζευγάρι επανασυνδέθηκε τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς και αρραβωνιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2011. «Είναι από μόνη της το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή μου», έχει δήλωσε ο τραγουδιστής για την αγαπημένη του. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Σιλβέστερ Σταλόνε και Τζένιφερ Φλάβιν

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΦΛΑΒΙΝ ΣΙΛΒΕΣΤΕΡ ΣΤΑΛΟΝΕ
Σιλβέστερ Σταλόνε και Τζένιφερ Φλάβιν

O γάμος του Σιλβέστερ Σταλόνε με την Τζένιφερ Φλάβιν πραγματοποιήθηκε το 1997 και το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρεις κόρες. Ωστόσο, τo καλοκαίρι του 2022 η Τζένιφερ Φλάβιν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου με τον ηθοποιό να δηλώνει: «Αγαπώ την οικογένειά μου. Αντιμετωπίζουμε φιλικά και ιδιωτικά αυτά τα προσωπικά ζητήματα». Tελικά, το ζευγάρι αποφάσισε να μην χωρίσει και να δώσει άλλη μια ευκαιρία στη μακροχρόνια σχέση του.

Μπεν Στίλερ και Κριστίν Τέιλορ

ΜΠΕΝ ΣΤΙΛΕΡ ΚΡΙΣΤΙΝ ΤΕΙΛΟΡ
Μπεν Στίλερ και Κριστίν Τέιλορ

Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους το 2017, το μακροχρόνιο ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του που έγινε το 2000. Η ρομαντική τους σχέση αναζωπυρώθηκε όταν ο Μπεν Στίλερ και η Κριστίν Τέιλορ αποφάσισαν ότι θα ήταν καλύτερο να συζήσουν κατά τις πρώτες ημέρες της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς θα ήταν ο μόνος τρόπος ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ να μπορεί να δει τα παιδιά του λόγω του lockdown.

«Χωρίσαμε και τα ξαναβρήκαμε και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Ήταν πραγματικά υπέροχο για όλους μας. Απροσδόκητο και ένα από τα πράγματα που προέκυψαν από την πανδημία», δήλωσε ο Μπεν Στίλερ στο «Esquire». Το ζευγάρι παραμένει μαζί και δηλώνει ευτυχισμένο.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον

ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΓΟΥΙΛΙΑΜ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον

Μπορεί κάποιοι να θεωρούν ότι η Κέιτ Μίντλετον είναι η σύγχρονη Σταχτοπούτα που γνώρισε το πριγκιπόπουλο, αλλά η σχέση του ζευγαριού δεν ήταν τόσο παραμυθένια. Τέσσερα χρόνια προτού δεθούν με τα δεσμά του γάμου σε μια πολυτελή τελετή το 2011, το ζευγάρι χώρισε τον Απρίλιο του 2007. Αφού πέρασαν κάποιους μήνες χωριστά, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν αυτός που προσέγγισε την Κέιτ Μίντλετον για να είναι ξανά μαζί. Το ζευγάρι μετράει πλέον 13 χρόνια γάμου και έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Ορλάντο Μπλουμ και Κέιτι Πέρι

ΚΕΙΤΙ ΠΕΡΙ ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΠΛΟΥΜ
Ορλάντο Μπλουμ και Κέιτι Πέρι

O Ορλάντο Μπλουμ και η Κέιτι Πέρι χώρισαν τον Φεβρουάριο του 2017 ύστερα από έναν χρόνο σχέσης. Η τραγουδίστρια ήταν πολύ πληγωμένη με τον χωρισμό τους και ο Ορλάντο Μπλουμ την παρακαλούσε να τα βρουν ξανά. Τελικά, το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του τον Φεβρουάριο του 2018 και ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ της έκανε πρόταση γάμου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2019. Τον Αύγουστο του 2020 απέκτησαν την κόρη τους και ανέβαλαν τον γάμο τους λόγω του κορονοϊού.

Πάτρικ Ντέμπσεϊ και Τζίλιαν Φινκ

ΠΑΤΡΙΚ ΝΤΕΜΠΣΕΙ
Πάτρικ Ντέμπσεϊ και Τζίλιαν Φινκ

Ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ παντρεύτηκε το 1999 την make up artist, Τζίλιαν Φινκ, και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Θυμίζουμε ότι ο αγαπημένος γιατρός της σειράς «Grey’s Anatomy» αναδείχτηκε ο πιο σέξι άντρας για το 2023, σύμφωνα με το περιοδικό People. Το ζευγάρι γνωρίστηκε τη δεκαετία του ’90 και συγκεκριμένα το 1994 όταν ο ηθοποιός πήγε στο κομμωτήριο της Τζίλιαν Φινκ. Το 2015 ο γάμος τους πέρασε μια κρίση, όπου η Τζίλιαν Φινκ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου λόγω απιστίας του Πάτρικ Ντέμπσεϊ. Τελικά, μετά από έναν χρόνο, οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στον γάμο τους, με τον διάσημο ηθοποιό να σημειώνει στο περιοδικό People: «Πρέπει να προσπαθείς συνέχεια. Πρέπει να επικοινωνείς, να μένεις ανοιχτός και να μην επαναπαύεσαι. Να μην τα παρατάς. Και (να κάνεις) πολύ σεξ».