Το τελευταίο βίντεο της Μαρίας Σολωμού στο YouTube με καλεσμένο τον Mente Fuerte σχολίασαν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η ομάδα του Summer’s Cool το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η ηθοποιός και ο τράπερ μίλησαν για τη μεταξύ τους σχέση και μοιράστηκαν λεπτομέρειες -πικάντικες και μη- από τη ζωή τους, ενώ απάντησαν και στις διάφορες φήμες που ακούγονται, κατά καιρούς, για τους ίδιους.

«Ήταν από τα πιο ωραία, άβολα βίντεο που έχω δει ποτέ. Δεν έχω δει πιο άβολο βίντεο. Σίγουρα ήταν τελείως free, δεν είχαν συμφωνήσει κάτι. Τρολιά είναι, ας μην το πάρουμε σοβαρά. Βάζουν νερό στον μύλο όσο θέλουν. Θεμιτό είναι, αλλά το διαιωνίζεις αυτό το πράγμα», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Υπάρχει μία ανάγκη που ενώ λένε ότι δεν νοιάζει κανέναν αν είμαστε μαζί ή όχι, παράλληλα κάνουμε και ένα βίντεο στο YouTube για ποιον λόγο δεν θα έπρεπε να σας νοιάζει. Το εξωτερικεύουμε, δηλαδή, κιόλας το γιατί δεν θα έπρεπε να σας νοιάζει», σχολίασε από την πλευρά της η Μάρτζυ Λαζάρου.

«Νομίζω ότι απλά και οι δύο είναι χύμα στο κύμα, με την καλή έννοια. Βγήκαν μεταξύ τους, είναι δύο πολύ χαλαροί άνθρωποι και έκαναν αυτό που γούσταραν», επισήμανε η Μαριάντα Πιερίδη.