Η Μαρία Σολωμού είχε καλεσμένο στην διαδικτυακή εκπομπή της στο YouTube τον Mente Fuerte. Ωστόσο σε αυτή τη συνέντευξη όλη την προσοχή τράβηξε η ηθοποιός καθώς σε κάποιο σημείο της συνέντευξης ήταν άκρως αποκαλυπτική και ειλικρινής. Η Μαρία Σολωμού δήλωσε ότι έχει ακούσει τις φήμες που αφορούν το πρόσωπό της ότι παίρνει κόκα, ότι κάνει όργια και ότι έχει πάρει τη σύνταξη του πατέρα της, αλλά τίποτα από αυτά δεν ισχύει.

Συγκεκριμένα η Μαρία Σολωμού δήλωσε: «Συνήθως σχολιάζω πράγματα που είναι ψέματα. Αυτό με τον μπαμπά μου δεν βγήκα ποτέ να το σχολιάσω, γιατί όταν βγήκε η φήμη ήταν πριν από πολλά χρόνια. Κάπου γράφτηκε ότι παίρνω 2 χιλιάρικα σύνταξη και για αυτό τον λόγο δεν παντρεύομαι. Ότι περνάω εγώ τη φιλοσοφία ότι είμαι κατά του γάμου, γιατί παίρνω τη σύνταξη από τον μπαμπά μου.

Δεν βγήκα ποτέ να το σχολιάσω γιατί μάλλον τότε δεν είχε βγει και το politically correct, οπότε μπορούσα να σκοτώσω κάποιον. Αν μου πειράξεις τον γιο μου και τον πατέρα μου, γίνομαι τρελή. Νιώθω ότι μπορώ να κάνω κακό, υπάρχει αυτή η επικινδυνότητα».

«Ποτέ δεν πήρα τη σύνταξη του μπαμπά μου. Ο πατέρας μου ήταν πρόεδρος Εφετών, δεν πήρα ποτέ τή σύνταξή του, γιατί υπάρχει αυτό που είναι απίστευτα κουλό που λέει “δικαιούσαι σύνταξη ανύπαντρη θυγατέρα. Αλλά πόσα βγάζεις; Βγάζει 1000 ευρώ; Είναι αρκετά” και στην κρατάνε. Όταν πέθανε ο πατέρας μου και ήρθε αυτή η στιγμή, δεν την αποδέχτηκα. Την παίρνει η μαμά μου, όπως θα την έπαιρνε κανονικά», εξήγησε για πρώτη φορά η Μαρία Σολωμού.

«Με έχεις δει ποτέ να παίρνω ναρκωτικά; Δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου κόκα. Είχα κάνει φούντα όταν ήμουν μικρή, αλλά από ένα σημείο και μετά φοβήθηκα. Κάποια στιγμή χάνεται η μπάλα και άρχισαν οι κρίσεις πανικού και νόμιζα ότι θα πεθάνω. Δεν έχω ξανά πιει έκτοτε! Έχω ακούσει ότι κάνω κοκαΐνες και παρτούζες. Θεωρώ ότι αυτή η φήμη βγήκε μια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου, που συναναστρεφόμουν με κάποιον άνθρωπο που ταίριαζε σαν εικόνα να φαντάζονται οι άλλοι τέτοια. Δεν μου αρέσουν τα ναρκωτικά καθόλου και τα φοβάμαι. Και επίσης αν εγώ πάρω κόκα πιστεύεις ότι θα κοιμηθώ ποτέ με τέτοια ενέργεια που έχω;» συμπλήρωσε.

Δείτε το σημείο στο 1:03:12