Ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου σχολίασε την απομάκρυνση της αθλήτριας Λουάνα Αλόνσο από το Ολυμπιακό Χωριό, καθώς οι διοργανωτές ζήτησαν να φύγει από το χώρο λόγω απρεπούς συμπεριφοράς.

Σε ανάρτηση που έκανε στα social media, ανέφερε ότι το «έγκλημα» της νεαρής ήταν που «δεν υποδύθηκε» ένα τρανς άτομο, ενώ μεταξύ άλλων άφησε αιχμές για την τελετή έναρξης των Αγώνων που ξεσήκωσε αντιδράσεις.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Η Παραγουανη κολυμβήτρια αποβλήθηκε από τους ολυμπιακούς λόγω απρεπους συμπεριφοράς… Το έγκλημα της η δεξιά φωτό που δημοσίευσε με μαγιό στο κολυμβητήριο των αγώνων.

Βασικά το έγκλημα της ήταν που δεν είχε μούσια, φορούσε τακούνια, ταπεράτα βυζιά και υποδυόταν τον τρανς Απόστολο στο μυστικό δείπνο της ανεκδιήγητης τελετής έναρξης. Συμπερίληψη αλά καρτ και το σιχαμένο μήνυμα έφτασε παντού.

Και δεν είναι όλοι ακροδεξιοί οι κατακριτές της καρναβαλικής έναρξης προχώ φίλοι υπερασπιστές των θολών μηνυμάτων των Γάλλων… Ίσως να ‘ναι καλόγουστοι υποψιασμένοι και ανήσυχοι για ότι έρχεται με βήμα ταχυ σε στυλ ναζιστικής χήνας».

Η Λούκα Αλόνσο η Παραγουανη κολυμβήτρια αποβλήθηκε από τους ολυμπιακούς λόγω απρεπους συμπεριφοράς…Το έγκλημα της η…

Posted by Δημήτρης Αποστόλου on Monday, August 5, 2024