Η Εύα Μέντες είναι ζευγάρι με τον Ράιαν Γκόσλινγκ πάνω από 10 χρόνια και έχουν μαζί δύο παιδιά, ωστόσο δεν εμφανίζονται ποτέ μαζί στο κόκκινο χαλί. Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ απολαμβάνει τόσο πολύ την ιδιωτικότητά της, που αρνείται να φωτογραφίζεται δίπλα στον αγαπημένο της, τον οποίο ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα στα γυρίσματα της ταινίας «The Place Beyond The Pines» το 2012.

Για να βρεις μια κοινή τους φωτογραφία, πρέπει να ψάξεις πάρα πολύ και είναι εξαιρετικά σπάνιο. Για αυτό άλλωστε η κοινή τους εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού μαζί με τα παιδιά τους τράβηξε αμέσως την προσοχή του διεθνή Τύπου.

ΡΑΙΑΝ ΓΚΟΣΛΙΝΓΚ ΕΥΑ ΜΕΝΤΕΣ

Για όσους δεν γνωρίζουν η Εύα Μέντες δεν έχει συνοδεύσει ποτέ τον σύζυγό της στο κόκκινο χαλί. Η μοναδική φορά που φωτογραφήθηκαν μαζί ήταν όταν πρωταγωνίστησαν στην ταινία «The Place Beyond The Pines» και όπως ήταν αναμενόμενο ήταν αναγκαστικό για την προώθηση της ταινίας.

Σε ερώτηση ενός follower στο παρελθόν, γιατί δεν δημοσιεύει οικογενειακές φωτογραφίες, η Εύα Μέντες έχει απαντήσει: «Πάντα είχα ξεκάθαρα όρια όταν αφορά τον άνδρα μου και τα παιδιά μου. Μιλάω για αυτούς φυσικά, αλλά με όρια και δεν θα ποστάρω ποτέ φωτογραφίες από την καθημερινή μας ζωή. Από τη στιγμή που τα παιδιά μου είναι τόσο μικρά και δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς σημαίνει να δημοσιεύσω μια φωτογραφία, δεν έχω τη συγκατάθεσή τους. Άρα, δεν θα δημοσιεύσω καμία φωτογραφία τους μέχρι να είναι αρκετά μεγάλες, ώστε να μου δώσουν την άδεια. Όσον αφορά τον Ράιαν και εμένα, δουλεύει καλύτερα για εμάς με αυτόν τον τρόπο. Να κρατάμε για εμάς την προσωπική μας ζωή. Σας στέλνουμε όλη μας την αγάπη», εξήγησε.

Η Εύα Μέντες που έχει με τον Ράιαν Γκόσλινγκ δύο κόρες, την Εσμεράλντα και την Αμάντα, έχει επίσης δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Shape»: «Αυτό που οι άνθρωποι δεν ξέρουν για μένα είναι ότι μου αρέσει να είμαι στο σπίτι. Αντί να φωτογραφίζομαι στο κόκκινο χαλί, προτιμώ να είμαι με τα κορίτσια μας».

Όσο για τον Ράιαν Γκόσλινγκ, αποφεύγει να μιλάει για την αγαπημένη του στις συνεντεύξεις του. «Το πιο σημαντικό είναι ότι γνώρισα το κορίτσι των ονείρων μου, την Εύα Μέντες, και απέκτησα δύο ονειρεμένα παιδιά», δήλωσε ο ίδιος όταν παρέλαβε το βραβείο Kirk Douglas στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα τoν περασμένο Ιανουάριο.

Tο ζευγάρι επιθυμεί να κρατάει την προσωπική του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε τέτοιο βαθμό, που κανείς δεν γνωρίζει αν έχει παντρευτεί. Το 2016 φήμες ήθελαν το ζευγάρι να έχει παντρευτεί κρυφά, αλλά δεν επιβεβαίωσαν ποτέ τα δημοσιεύματα.