Η Τραϊάνα Ανανία παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Δέσποινα Καραβοκύρη και το podcast της με την γνωστή ηθοποιό να κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν της κι αναφέρθηκε σε κακοποιητικές συμπεριφορές που βίωσε στο χριστιανικό σχολείο από τους δασκάλους της.

Αναλυτικότερα η Τραϊάνα Ανανία παραδέχτηκε πως «μας κοιτούσαν από τα παράθυρα, μας έψαχναν τις τσάντες και μας έριχναν χαστούκια πολλά. Ναι, πολλά χαστούκια στη σειρά».

«Άρα μιλάς για πολυεπίπεδη βία σε αυτό το σχολείο» σχολίασε, αμέσως, η οικοδέσποινα του podcast με την ηθοποιός να αποκρίνεται αμέσως θετικά και να υπογραμμίζει τα εξής. «Ναι. Και αβάσταχτο κήρυγμα, 40 λεπτά πριν μπούμε στην τάξη. Όρθια τα παιδιά με πέντε βαθμούς στο κρύο, μιλάμε για την Θεσσαλονίκη όπου είναι και βόρεια περιοχή. Μες στο κρύο, στο Πανόραμα, να ακούμε το κήρυγμα της διευθύντριας με την γούνα. Κάθε μέρα φορούσε και άλλη γούνα αυτή από αληθινό δέρμα» τόνισε η ίδια.

«Κήρυγμα για το να μην ακούμε Σάκη Ρουβά γιατί είναι αντίχριστος! Κι «όποιος τραγουδήσει Σάκη Ρουβά και λικνιστεί, χαστούκι». Έχω φάει χαστούκι γιατί άκουσα Σάκη Ρουβά, ναι» συμπληρώσε η Τραϊάνα Ανανία στη νέα της συνέντευξη.