Η Τραϊάνα Ανανία μιλώντας στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη αναφέρθηκε σε μια σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από έναν ιερέα, όταν ήταν μαθήτρια δημοτικού.

«Στα πλαίσια μιας εξομολόγησης, εξομολόγησης κανονικής που πας κι εξομολογείσαι στον πάτερ, είχα βιώσει στύση από τον πάτερ. Δεν ήταν ακριβώς ο πάτερ του σχολείου αλλά της κοινότητας μέσα από το σχολείο που είχε προκύψει, είχα βιώσει αυτό. Πως τον λένε, δε θυμάμαι. Ποιος είναι, δε θυμάμαι, δε μπορώ να πω ποιος είναι, αλλά αυτό έχει γίνει», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Μάλιστα, στη συνέχεια, η Τραϊάνα Ανανία συμπλήρωσε: «Δεν ήμουν μέσα στο σχολείο όταν συνέβη αυτό, ήμουν σε μια δραστηριότητα του σχολείου. Ήταν κι αυτός εκεί και εξομολογούσε, πήγα να εξομολογηθώ. Του έλεγα τι νιώθω για τον Δημητράκη που είμαι ερωτευμένη, και μου έλεγε αυτός, «πες μου κι άλλα, πες μου κι άλλα», και όταν μετά μου είπε, «έλα να σε εξομολογήσω» και μου έβαλε το ράσο πάνω από το κεφάλι μου, το πράγμα που ένιωσα δεν ήταν κανονικό. Έγινε αυτό. Ήμουν πέμπτη ή έκτη δημοτικού. Δεν το είπα σε κανέναν τότε».

Δείτε την εξομολόγησή της από το 14ο λεπτό του βίντεο και έπειτα: