Ένας γάμος υπερπαραγωγή ήταν αυτός της κόρης του Βούλγαρου μεγιστάνα Spas Roussev της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Viva Corporate Bulgaria που πραγματοποιήθηκε χθες στην εκκλησία του Αγίου Αιμιλιανού στην περιοχή της Ερμιονίδας

Η λαμπερή νύφη Christa Maria Roussev έφθασε με μια αστραφτερή maybach λίγο πριν τις 7.30 το απόγευμα και είπε το ναι στο αγαπημένο της John Okemah. 

Την νύφη συνόδευσε στην ανηφορική, ομολογουμένως, διαδρομή στο εκκλησάκι του Αγίου Αιμιλιανού ο πατέρας της που πρόσφατα απέκτησε και την κατοικία του Βασιλιά Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι έναντι των δέκα και πλέον εκατομμυρίων ευρώ. Ο 70χρονος μεγιστάνας ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος αλλά και χαρούμενος για την ευτυχισμένη στιγμή της μοναδικής του κόρης ενώ όπως έγινε γνωστό πραγματοποίησε προς τιμή των νεονύμφων μια δεξίωση υπερπαραγωγή στη νεοαποκτηθείσα βίλα του στην περιοχή με την ιδιωτική παραλία , την πισίνα των 30 μέτρων και τις 12 κρεβατοκάμαρες. 

Η νύφη από την άλλη, έδειξε να μην νοιάζεται και ιδιαιτερα, καθώς λόγο του αέρα, της «έφυγε» το πέπλο λίγο πριν μπει στην εκκλησία, μιας και εκεί την περίμενε ο άνθρωπος της ζωής της! 

Δείτε φωτογραφίες

Ο Spas Roussev είναι ένας από τους πιο σημαντικούς επενδυτές τηλεπικοινωνιών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Γεννήθηκε στη Σόφια, στις 4 Ιουνίου 1954, και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου VIF.

ρεπορτάζ: Θοδωρής Στέφος