Για την απόφασή της να τραγουδά στον δρόμο από την ηλικία των 17 ετών μίλησε η τραγουδίστρια Μαρίνα Σπανού. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο πατέρας της και γνωστός ηθοποιός ήταν υποστηρικτικός αλλά της είχε πει πως πρώτα θα έπρεπε να τελειώσει με τις πανελλήνιες.

Η Μαρίνα Σπανού μίλησε αποκλειστικά στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για το bullying που δέχθηκε από συνάδελφό της, για τον λόγο που θα απέρριπτε την Eurovision, και για το εάν θα τραγουδούσε στα μπουζούκια.

«Ξεκίνησα να τραγουδάω στον δρόμο, γιατί ήταν μία παρόρμηση της στιγμής. Εμπνεύστηκα από έναν μουσικό που έπαιζε στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Έτσι όπως είδα το σκηνικό και την Ακρόπολη από πίσω, είπα πως θέλω να είμαι «εδώ». Ξεκίνησα να τραγουδάω στον δρόμο από 17 ετών. Τότε δεν φοβόμουν, τώρα δεν θα είχα το θράσος να τα κάνω. Ίσως επειδή είμαι πιο ψυλλιασμένη για το τι συμβαίνει στους δρόμους, με τους περαστικούς, για να βγω να τραγουδήσω εκεί έξω», είπε αρχικά η Μαρίνα Σπανού.

«Στην πρώτη μου επαφή με τον δρόμο, ένας αντίστοιχος μουσικός με έδιωξε από το μέρος του, αλλά είχα το πείσμα να το κάνω και μετακινήθηκα αλλού. Άρχισε να μου λέει ότι «εδώ είναι το μέρος μου, πού ήρθες να κάτσεις», αποκάλυψε.

Για το γεγονός ότι δεν επέλεξε ένα τηλεπαιχνίδι για να αναδείξει το ταλέντο της, ανέφερε: «Δεν μ εξέφραζε να πάω σε ένα μουσικό reality. Ήθελα κάτι πιο άμεσο, να δω τον κόσμο στα μάτια».

«Δεν περίμενα ότι θα γίνω viral»

Για την υποστήριξη των γονιών της, η Μαρίνα Σπανού δήλωσε: «Ο πατέρας μου στην αρχή φρίκαρε όταν του είπα ότι θα τραγουδήσω τον δρόμο. Ήμουν στην τρέλα των εξετάσεων με τις πανελλήνιες. Ο πατέρας μου ήταν πολύ υποστηρικτικός στην απόφασή μου να τραγουδήσω στον δρόμο, αλλά μου ζήτησε πρώτα να τελειώσω με τις πανελλήνιες. Και οι δύο γονείς μου είναι πολύ καλοί. Από τους γονείς μου, έχω πάρει την αγάπη, την τρυφερότητα, την φροντίδα, και μία πίστη στην ροή των πραγμάτων».

«Δεν περίμενα ότι θα γίνω viral. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. το γεγονός ότι το κομμάτι μου τραγουδιέται τόσο πολύ, μου δημιουργεί τρομερή χαρά και ένα μικρό άγχος για το επόμενο βήμα. Προτείνω σε φίλους μου που θέλουν να ξεκινήσουν το τραγούδι, να αρχίσουν από τον δρόμο. Στην νέα γενιά έχουμε πάρα πολλές πληροφορίες από παντού, και δεν ξέρουμε από πού να πιαστούμε. Εγώ λέω από τα μάτια, βγες έξω και τραγούδα», τόνισε η τραγουδίστρια.

Για τον έρωτα και το φλερτ τόνισε: «Στην δική μου παρέα, ερωτευόμαστε με γράμματα, με βλέμματα και με φλερτ. Όλα αυτά που πιστεύουμε ότι έχουν ξεχαστεί, αλλά τελικά υπάρχουν. Για μένα ο έρωτας είναι δύναμη και δημιουργία για την ίδια την ζωή, όχι μόνο για την μουσική. Με καίει ο έρωτας».

«Δεν έχει τύχει να πάω στα μπουζούκια, δεν μου αρέσει πολύ δυνατά η μουσική»

Όπως παραδέχθηκε η Μαρίνα Σπανού, «Δεν έχει τύχει να πάω στα μπουζούκια, δεν μου αρέσει πολύ δυνατά η μουσική. Μπορεί να πήγαινα να τραγουδήσω στα μπουζούκια. Αυτή την στιγμή ίσως δεν θέλω να αφήσω στην άκρη αυτό που έχω οραματιστεί για τον εαυτό μου».

Για την Eurovision υπογράμμισε πως, «Θα είχα πολύ άγχος να πάω στην Eurovision. Η Μαρίνα Σάττι μάλλον είχε το ίδιο και είναι λογικό. Η Μαρίνα Σάττι είναι μία σπουδαία καλλιτέχνιδα. Είμαστε πολύ τυχεροί που είναι ανάμεσά μας και δεν έχει φύγει ακόμη σε όλον τον κόσμο, ενώ θα μπορούσε. Η Μαρίνα Σάττι έχει κάνει μία τρομερή εκπαίδευση αλλά έχει και…άστρο».

Για τα επαγγελματικά της η αγαπημένη νεαρή τραγουδίστρια ανέφερε πως, «το φετινό καλοκαίρι θα κάνω περιοδεία σε αγαπημένες πόλεις της Ελλάδος και θα μαζέψω θάλασσα για την επόμενη χρονιά».