Ο Σπύρος Σούλης έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου τον βλέπουμε σε φωτογραφίες να φοράει ένα καπέλο που γράφει «Dad» (πατέρας) και να κάνει βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα καρότσι. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί του φίλοι τον ρώτησαν αν έγινε πατέρας. Από την πλευρά του, εκείνος έχει απαντήσει ευγενικά σε σχεδόν όλα τα σχόλια, αλλά δεν θέλησε να κάνει ούτε αποκαλύψεις ούτε διευκρινίσεις.

Ο Σπύρος Σούλης σημείωσε στη λεζάντα του ποστ: «Απολαυστική χαλαρή βόλτα για καφέ στην Upper East Side του Manhattan όλοι παρέα, και μετά συνεχίσαμε στο Central Park για ένα πικ νικ. Αγαπημένοι φίλοι, είχαμε μουσική, φαγητά, ποτά, τραγούδια (το φάλτσο πήγε σύννεφο!) πολύ κέφι και ακόμα περισσότερη αγάπη. Τι άλλο θα μπορούσαμε να ζητήσουμε;

Οι μικρές, καθημερινές στιγμές με τους αγαπημένους μας ανθρώπους είναι αυτές που μας γεμίζουν με ευτυχία. Για αυτές ζούμε – τις μικρές, αλλά τεράστιες στιγμές που κάνουν την καρδιά μας να χτυπά πιο δυνατά. Σας στέλνω την αγάπη μου και εύχομαι να βρείτε κι εσείς αυτές τις μαγικές μικρές αλλά πολύτιμες στιγμές στη δική σας καθημερινότητα αυτό το Σαββατοκύριακο.

(και σαν να σας έγραφα γράμμα…)
Με πολλή αγάπη,
Σπύρος ❤️».