Για την παρουσία της στα βραβεία MVMA 2024 και για το περιστατικό με τη Μαρίνα Σάττι, μίλησε η Αθηναΐς Νέγκα στην εκπομπή Πρωινό Σουσού. Η γνωστή παρουσιάστρια τόνισε ότι δεν έκανε κάτι προσβλητικό και πως σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να χαλάσει τη στιγμή χαράς της γνωστής τραγουδίστριας.

«Πραγματικά θεωρώ καλή τραγουδίστρια τη Μαρίνα Σάττι αλλά ανεξαρτήτως αυτού του πράγματος είχα εκφράσει την αντίθεση μου με τη συμπεριφορά της. Οπότε, επειδή εγώ από τη φύση μου είμαι έτσι σαν άνθρωπος, σκέφτηκα ότι πρέπει να της δώσω το βραβείο αλλά θα πω ότι διαφωνώ μαζί της».

«Δεν ήθελα να γίνει κανένας χαμός και δεν έχει γίνει και κανένας χαμός. Δεν έχει γίνει δηλαδή σεισμός παγκοσμίως, ο πλανήτης συνεχίζει και υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα στην επικαιρότητα. Θέλω να πω όμως ότι και το παιδί μου να βράβευε κάποιος και να του έλεγε «είσαι καλός ή καλή σε αυτό που κάνεις αλλά διαφωνώ μαζί σου», δεν θα το θεωρούσα τόσο τρομακτικό. Αυτή είναι η δική μου στάση και η δική μου διάθεση».

«Δεν αισθάνομαι ότι αμαυρώνω την χαρά ενός ανθρώπου. Ξέρετε, πάρα πολλοί σπουδαίοι καλλιτέχνες διεθνώς είναι αμφιλεγόμενοι για πολύ πιο σοβαρά θέματα, δεν χάνουν τη λάμψη τους» συμπλήρωσε εν συνεχεία, με σαφήνεια, η Αθηναϊς Νέγκα για το σχόλιο που έκανε από σκηνής για τη Μαρίνα Σάττι στα MVMA 2024.

«Δεν πέρασα άσχημα στα MVMA 2024, μια χαρά πέρασα και είναι τιμή μου να τιμώ καλλιτέχνες. Ίσως, όμως το ότι εγώ έχω άποψη και το ότι είμαι λίγο πιο βαριά, λίγο πιο μεγάλη σε ηλικία, μπορεί να μην ταιριάζει με τον χαρακτήρα του θεσμού».