Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα έκαναν κοινές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Δεν χρειάζεται ούτε ραντεβού ούτε τίποτα, όταν με τον σύντροφό σου περνάς καλά όπου κι αν είσαι, δεν χρειάζεσαι ούτε ραντεβού, ούτε συγκεκριμένους χώρους, τίποτα», ανέφερε η Τζώρτζια Σιακαβάρα, όταν τη ρώτησαν αν τα ραντεβού είναι το μυστικό για να κρατηθεί μια σχέση.

Όσο για τις αγαπημένες συνήθειές τους σαν ζευγάρι, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» σημείωσε: «Είμαστε μαζί και κοιτάμε τα σχόλια που γράφουν, τα αρνητικά και τα διάφορα και τα σχολιάζουμε και γελάμε. Το αγαπημένο μου σχόλιο είναι “α ρε Πλεύρη, πρωθυπουργός για μία ώρα μόνο και δεν θα χρειαζόταν τίποτα άλλο“». Όσο για το τι θα κάνουν το καλοκαίρι και αν θα πάνε κάπου διακοπές, η Τζώρτζια Σιακαβάρα απάντησε: «Όταν με τον άνθρωπό σου είσαι καλά, πάντα είναι διακοπές».

Στην ερώτηση περί γάμου, ο 84χρονος Κωνσταντίνος Πλεύρης τόνισε: «Αυτό έχει λήξει» και σε ερώτηση για το αν είναι απαραίτητος ένας γάμος, είπε: «Ναι, για λόγους κληρονομικούς».

Καινούργιου: Οι άντρες μέχρι ποια ηλικία μπορούν να έχουν σεξουαλικές ορμές;

Ακούγοντας τις δηλώσεις του ζευγαριού, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε: «Έτσι όπως του χάιδευε το κεφαλάκι, είναι όπως χάιδευα εγώ το κεφάλι του παππού μου. Συγγνώμη που το λέω αυτό!» και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πόσων ετών είναι ο κύριος Πλεύρης; Οι άντρες μέχρι ποια ηλικία μπορούν να έχουν σεξουαλικές ορμές;».